Πασχαλινό κυνήγι αυγών – Κλάσματα και δεκαδικοί αριθμοί

5,00 9,99 

Πασχαλινό κυνήγι αυγών – Κλάσματα και δεκαδικοί αριθμοί, για να διασκεδάσετε με το παιδί και, παράλληλα, να κάνετε εξάσκηση στα μαθηματικά της Γ Δημοτικού

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Περιγραφή

Οργανώστε ένα πασχαλινό κυνήγι αυγών με κλάσματα και δεκαδικούς αριθμούς

Το Πασχαλινό κυνήγι αυγών – Κλάσματα και δεκαδικοί αριθμοί περιλαμβάνεται στα παιχνίδια μαθηματικών Γ Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Γ Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Απευθύνεται σε μαθητές της Γ Δημοτικού αλλά και μεγαλύτερων τάξεων.

Το υλικό αποτελείται από 7 κάρτες, μία κάρτα με την υπόθεση και 6 κάρτες για την εύρεση των στοιχείων. Για την εύρεση των στοιχείων, το παιδί χρειάζεται να κάνει κάποιες δραστηριότητες με κλάσματα και δεκαδικούς αριθμούς, όπως αντιστοίχιση κλασμάτων με τα ισοδύναμά τους, μετατροπή κλασμάτων σε δεκαδικούς αριθμούς, μετατροπή δεκαδικών αριθμών σε κλάσματα, πρόσθεση και αφαίρεση δεκαδικών αριθμών κ.α..

Μπορείτε να αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο υλικό για να οργανώσετε ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών και να διασκεδάσετε με το παιδί σας, κάνοντας, παράλληλα, εξάσκηση στα κλάσματα και στους δεκαδικούς αριθμούς.

Τα στοιχεία, που καλείται το παιδί να βρει, υπάρχουν σε κάθε σπίτι (τραπέζι, καρέκλα, πόρτα, κρεβάτι, ψυγείο και καναπές). Επίσης, οι κάρτες για την εύρεση των στοιχείων δεν έχουν κάποια προκαθορισμένη αρίθμηση, ώστε να μπορείτε να τις αριθμήσετε εσείς και να τις χρησιμοποιήσετε με τη σειρά που σας διευκολύνει.

Πώς να οργανώσετε ένα πασχαλινό κυνήγι αυγών για παιδιά της Γ Δημοτικού

Βάλτε στη σειρά τα στοιχεία, όπως σας διευκολύνει, και αριθμήστε τα στην πάνω δεξιά γωνία. Στο στοιχείο που οδηγεί κάθε κάρτα κρύψτε κάποια σοκολατένια αυγουλάκια, καθώς και το επόμενο στη σειρά στοιχείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κρύψετε τα όλα τα σοκολατένια αυγουλάκια μόνο στο στοιχείο που οδηγεί η τελευταία κάρτα.

Αν έχετε παιδί στην Α Δημοτικού ή και στη Β Δημοτικού, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το υλικό με το Πασχαλινό κυνήγι αυγών – Πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι το 10 ή και το Πασχαλινό κυνήγι αυγών – Προπαίδεια. Οι κάρτες με τα στοιχεία ταυτίζονται και αλλάζουν οι πράξεις που χρειάζεται να πραγματοποιήσει το παιδί.

Αν παραγγείλετε το έτοιμο προϊόν Πασχαλινό κυνήγι αυγών – Κλάσματα και δεκαδικοί αριθμοί, θα παραλάβετε τις 7 κάρτες πλαστικοποιημένες.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…