Ημερολόγιο γάμου – Ατζέντα οργάνωσης με βήματα

20,00 

Ημερολόγιο γάμου από το dreamymemoriesProject, το πληρέστερο ημερολόγιο οργάνωσης γάμου, που θα σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία του γάμου σας

Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6310 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ημερολόγιο γάμου

Το ημερολόγιο γάμου του dreamymemoriesProject είναι το πληρέστερο ημερολόγιο οργάνωσης γάμου, 72 σελίδων μεγέθους Α4, που μπορεί να εκδοθεί και ως προσωποποιημένο, με τα ονόματα των μελλόνυμφων στο εξώφυλλό του.

Η ημέρα του γάμου μας θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να είναι όλα τέλεια και όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Αν κι αυτό απαιτεί πολλές φροντίδες, γεγονός που μας αγχώνει, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να το επιτύχουμε είναι να επενδύσουμε στη σωστή οργάνωση. Έτσι, την ημέρα του γάμου μας, θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει ό,τι χρειάζεται και το μόνο που θα μας μένει είναι να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική ημέρα στη ζωή μας χωρίς άγχος.

Το organizer γάμου του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη σωστή οργάνωση ενός γάμου. Αν είσαι η μέλλουσα νύφη και θέλεις να οργανώσεις τον γάμο σου μόνη σου, αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο οργάνωσης γάμου για σένα!

Ημερολόγιο οργάνωσης γάμου – Τι περιλαμβάνει

Αναλυτικότερα, το ημερολόγιο οργάνωσης γάμου του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει:

 1. Χρονοδιάγραμμα – Λίστα για οργάνωση γάμου βήμα βήμα, με ένδειξη πόσους μήνες πριν χρειάζεται να γίνει κάθε βήμα
 2. Τα πρώτα βήματα – αποφάσεις για οργάνωση γάμου (budget, ημερομηνία γάμου, στυλ γάμου κ.α.)
 3. 4 mood boards (πίνακες έμπνευσης), όπου μπορείτε να κολλήσετε εικόνες από είδη γάμου, ώστε να δείτε πως συνδυάζονται μεταξύ τους και τι αίσθηση δημιουργούν, ώστε να καταλήξετε ποια θα επιλέξετε
 4. Τα βασικά βήματα – αποφάσεις για οργάνωση γάμου (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.)
 5. Πίνακας με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσους μήνες πριν χρειάζεται να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 6. Πίνακας με όσα θα χρειαστείτε (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 7. Μενού γάμου
 8. Πεδίο για σημειώσεις
 9. 10 διαφορετικές λίστες (αναφέρονται παρακάτω)
 10. 6 διαφορετικά προγράμματα (αναφέρονται παρακάτω)

Περιλαμβάνει, επίσης, τα απαραίτητα tips – οδηγίες και συμβουλές για κάθε βήμα.

Ατζέντα γάμου

Λίστες

Στην ατζέντα γάμου του dreamymemoriesProject περιλαμβάνονται οι παρακάτω λίστες:

 1. Λίστα καλεσμένων γάμου (480 εγγραφές για οικογένειες/ζευγάρια/άτομα) με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπωνύμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών γάμου (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.) που θα χρειαστείτε
 2. Δικαιολογητικά γάμου
 3. Candy-salty bar του γάμου
 4. Λουλούδια γάμου
 5. Μουσική γάμου
 6. Έθιμα γάμου
 7. Αρμοδιότητες για συγγενείς και φίλους (ποιος θα μοιράσει το ρύζι, ποιος θα ταϊσει το μελοκάρυδο κ.α.)
 8. Τι να έχω μαζί μου
 9. Ραντεβού
 10. Λίστα για ψώνια

Προγράμματα

Στην ατζέντα γάμου του dreamymemoriesProject περιλαμβάνονται τα παρακάτω προγράμματα:

 1. Διατροφής για τη νύφη και τον γαμπρό (2 εβδομαδιαία)
 2. Σωματικής άσκησης για τη νύφη και τον γαμπρό (2 εβδομαδιαία)
 3. Ρουτίνα ομορφιάς για τη νύφη και τον γαμπρό (2 εβδομαδιαία)
 4. 12 μηνιαία προγράμματα για το έτος πριν τον γάμο
 5. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την εβδομάδα πριν τον γάμο
 6. 2 ημερήσια προγράμματα για την παραμονή και την ημέρα του γάμου

Το βιβλίο προετοιμασίας γάμου του dreamymemoriesProject μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οργάνωση γάμου που θα γίνει το 2024, αλλά και για οποιοδήποτε έτος, καθώς τα προγράμματα του δεν έχουν ημερομηνίες, για να μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε έτος.

Προσωποποιημένο ημερολόγιο γάμου

Για προσωποποιημένο ημερολόγιο οργάνωσης γάμου με ονόματα στο εξώφυλλο, εισάγετε τα ονόματα του γαμπρού και της νύφης στη φόρμα.

Το βιβλίο οργάνωσης γάμου του dreamymemoriesProject αποτελεί μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για δώρο αρραβώνα! Σε περίπτωση δώρου, μπορεί να περιλαμβάνει μία αφιέρωσή σας για τους μελλόνυμφους στην πρώτη του σελίδα.

Για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί επιλέξτε το ημερολόγιο γάμου βάπτισης στον τύπο ημερολογίου, το οποίο περιλαμβάνει όσα αναφέρονται παραπάνω προσαρμοσμένα για γάμο βάπτιση μαζί.

*Κατασκευάζεται με μαύρο μεταλλικό σπιράλ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…