Το πληρέστερο ημερολόγιο γάμου

18,00 

Το ημερολόγιο γάμου του dreamymemoriesProject, το πληρέστερο ημερολόγιο οργάνωσης γάμου, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά, έγκαιρα και όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε!

Παράδοση σε 5-7 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6310 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ημερολόγιο γάμου/Ημερολόγιο οργάνωσης γάμου

Το ημερολόγιο γάμου του dreamymemoriesProject είναι το πληρέστερο ημερολόγιο οργάνωσης γάμου, 72 σελίδων μεγέθους Α4, που μπορεί να εκδοθεί και ως προσωποποιημένο, με τα ονόματα των μελλόνυμφων στο εξώφυλλό του.

Η ημέρα του γάμου μας θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να είναι όλα τέλεια και όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Αν κι αυτό απαιτεί πολλές φροντίδες, γεγονός που μας αγχώνει, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να το επιτύχουμε είναι να επενδύσουμε στη σωστή οργάνωση. Έτσι, την ημέρα του γάμου μας, θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει ό,τι χρειάζεται και το μόνο που θα μας μένει είναι να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική ημέρα στη ζωή μας χωρίς άγχος.

Το ημερολόγιο οργάνωσης γάμου του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη σωστή οργάνωση ενός γάμου.

Περιεχόμενα

 1. Checklist για οργάνωση γάμου βήμα βήμα με ένδειξη πόσους μήνες πριν χρειάζεται να γίνει κάθε βήμα.
 2. Τα πρώτα βήματα – αποφάσεις για οργάνωση γάμου (budget, ημερομηνία γάμου, στυλ γάμου κ.α.).
 3. 4 mood boards, όπου μπορείτε να κολλήσετε εικόνες από είδη γάμου, ώστε να δείτε πως συνδυάζονται μεταξύ τους και τι αίσθηση δημιουργούν, ώστε να καταλήξετε ποια θα επιλέξετε.
 4. Τα βασικά βήματα – αποφάσεις για οργάνωση γάμου (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.).
 5. Πίνακας με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσους μήνες πριν χρειάζεται να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α..
 6. Πίνακας με όσα θα χρειαστείτε (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α..
 7. Λίστα καλεσμένων (480 εγγραφές για οικογένειες/ζευγάρια/άτομα) με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπωνύμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών γάμου (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.) που θα χρειαστείτε.
 8. Λίστα δικαιολογητικών για έκδοση άδειας γάμου.
 9. Μενού γάμου.
 10. Λίστα για το candy-salty bar του γάμου.
 11. Λίστα για τα λουλούδια του γάμου.
 12. Λίστα για τη μουσική του γάμου.
 13. Λίστα για τα έθιμα γάμου.
 14. Λίστα αρμοδιοτήτων για συγγενείς και φίλους (ποιος θα μοιράσει το ρύζι, ποιος θα ταϊσει το μελοκάρυδο κ.α.).
 15. Λίστα Τι να έχω μαζί μου.
 16. Λίστα για ραντεβού.
 17. Λίστα για ψώνια.
 18. 2 εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής για τη νύφη και τον γαμπρό.
 19. 2 εβδομαδιαία προγράμματα σωματικής άσκησης για τη νύφη και τον γαμπρό.
 20. 2 εβδομαδιαία προγράμματα για τη ρουτίνα ομορφιάς για τη νύφη και τον γαμπρό.
 21. 12 μηνιαία προγράμματα για το έτος πριν τον γάμο.
 22. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την εβδομάδα πριν τον γάμο.
 23. 2 ημερήσια προγράμματα για την παραμονή και την ημέρα του γάμου.
 24. Πεδίο για σημειώσεις.

Το ημερολόγιο οργάνωσης γάμου του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει, επίσης, τα απαραίτητα tips – οδηγίες και συμβουλές για κάθε βήμα!

Για προσωποποιημένο ημερολόγιο γάμου με ονόματα στο εξώφυλλο εισάγετε τα ονόματα του γαμπρού και της νύφης στη φόρμα.

Το ημερολόγιο γάμου του dreamymemoriesProject αποτελεί μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για αρραβώνα! Σε περίπτωση δώρου, μπορεί να περιλαμβάνει μία αφιέρωσή σας για τους μελλόνυμφους στην πρώτη του σελίδα.

Για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί επιλέξτε το ημερολόγιο γάμου βάπτισης στον τύπο ημερολογίου, το οποίο περιλαμβάνει όσα αναφέρονται παραπάνω προσαρμοσμένα για γάμο βάπτιση μαζί.