Τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά – Ντόμινο

3,99 6,99 

Τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά – Ντόμινο από τα παιχνίδια αγγλικών του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά παίζοντας!

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά – Ντόμινο – Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά

Το Τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά – Ντόμινο είναι ένα από τα παιχνίδια αγγλικών που περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3+ ετών.

Αποτελείται από 28 κάρτες. Οι κάρτες έχουν δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει μία εικόνα ενός φρούτου ή λαχανικού. Το δεύτερο μισό κάθε κάρτας έχει τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου φρούτου ή λαχανικού. Περιλαμβάνει τα φρούτα και λαχανικά apple, orange, banana, pear, tomato, potato και carrot.

Τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα. Η κάρτα πρέπει να έχει την εικόνα του φρούτου ή λαχανικού που αντιστοιχεί στη λέξη στα αγγλικά της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι γράφει apple, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που απεικονίζει ένα μήλο.

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Τα παιχνίδια αγγλικών είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε ένα παιδί να μάθει αγγλικά! Στα ντόμινο δημιουργείτε μία επανάληψη. Η επανάληψη των λέξεων στα αγγλικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά – Ντόμινο, συμβάλλει στην εκμάθηση και στην αφομοίωση τους!

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…