Οι αριθμοί στα αγγλικά 1-5 – Ντόμινο

3,99 6,99 

Οι αριθμοί στα αγγλικά 1-5 – Ντόμινο από τα παιχνίδια αγγλικών του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω τους αριθμούς στα αγγλικά παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Οι αριθμοί στα αγγλικά 1-5 – Ντόμινο – Μαθαίνω τους αριθμούς στα αγγλικά

Το Οι αριθμοί στα αγγλικά 1-5 – Ντόμινο είναι ένα από τα παιχνίδια αγγλικών που περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά 3+ ετών.

Περιλαμβάνει 30 κάρτες. Κάθε κάρτα έχει δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει έναν αριθμό από το 1 έως το 5. Το δεύτερο μισό κάθε κάρτας έχει τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου αριθμού από το 1 έως το 5.

Οι αριθμοί στα αγγλικά 1-5 ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα με τον αριθμό που αντιστοιχεί στη λέξη στα αγγλικά της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι γράφει one, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα με τον αριθμό 1.

Η επανάληψη των λέξεων στα αγγλικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Οι αριθμοί στα αγγλικά 1-5 – Ντόμινο, συμβάλλει στην εκμάθηση και στην αφομοίωση τους!

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Τα παιχνίδια αγγλικών είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε ένα παιδί να μάθει τα πρώτα του αγγλικά! Μέχρι και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού, η εκμάθηση των αγγλικών περιορίζεται σε ακουστικά ερεθίσματα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω παιχνιδιών και τραγουδιών. Έτσι, συμβαίνει και με τη μητρική γλώσσα κάθε ανθρώπου.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…