Τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά – Ντόμινο αγγλικών

3,99 6,99 

Τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά – Ντόμινο από τα παιχνίδια αγγλικών του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά – Ντόμινο – Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά

Το Τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά – Ντόμινο είναι ένα από τα παιχνίδια αγγλικών που περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3+ ετών.

Περιλαμβάνει 30 κάρτες.  Κάθε κάρτα έχει δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει την εικόνα ενός ζώου της φάρμας. Το δεύτερο μισό κάθε κάρτας έχει τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου ζώου της φάρμας. Περιλαμβάνει τα ζώα της φάρμας pig, horse, sheep, chicken, cow και goat.

Τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα. Η κάρτα πρέπει να έχει την εικόνα του ζώου της φάρμας που αντιστοιχεί στη λέξη στα αγγλικά της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι γράφει pig, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που απεικονίζει ένα γουρούνι.

Η επανάληψη των λέξεων στα αγγλικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά – Ντόμινο, συμβάλλει στην εκμάθηση και στην εμπέδωσή τους!

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…