Οργάνωση βάπτισης – Ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση

18,00 

Οργάνωση βάπτισης – Ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση από το dreamymemoriesProject για τη σωστή και έγκαιρη οργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας

Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6312 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Οργάνωση βάπτισης – Ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση με όνομα ή χωρίς

Το Οργάνωση βάπτισης – Ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση του dreamymemoriesProject είναι το πληρέστερο ημερολόγιο βάπτισης 50 σελίδων μεγέθους Α4, που περιλαμβάνει τι χρειάζεται να φροντίσετε για τη σωστή οργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας.

Η βάπτιση του παιδιού μας θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες στη ζωή μας και στη ζωή του παιδιού μας. Είναι λογικό, λοιπόν, να θέλουμε να είναι όλα τέλεια και όπως τα έχουμε φανταστεί. Παρόλο που αυτό απαιτεί αρκετή προετοιμασία, γεγονός που μας αγχώνει, μπορούμε να τα καταφέρουμε επενδύοντας στη σωστή οργάνωση. Έτσι, την ημέρα της βάπτισης του παιδιού μας, θα ξέρουμε ότι έχουμε κάνει όλα όσα χρειάζονται και το μόνο που θα μας μένει είναι να την απολαύσουμε χωρίς άγχος.

Μπορεί να εκδοθεί και ως προσωποποιημένο, με το όνομα του παιδιού στο εξώφυλλό του.

Ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση – Περιεχόμενα

 1. Checklist για οργάνωση βάπτισης βήμα βήμα
 2. Φύλλα για τα πρώτα βήματα οργάνωσης βάπτισης (διαθέσιμο budget, ημερομηνία τέλεσης της βάπτισης, θέμα βάπτισης κ.α.), καθώς και τον σχεδιασμό της βάπτισης (θέμα, στυλ, χρώματα κ.α.)
 3. Φύλλα για τα βασικά βήματα για οργάνωσης βάπτισης (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.)
 4. Πίνακας με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε/κλείσετε για την βάπτιση
 5. Πίνακας με τι χρειάζεται να αγοράσετε από είδη βάπτισης
 6. 2 πίνακες έμπνευσης (mood boards), που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα διάφορα στοιχεία τις βάπτισης, ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους και να δημιουργούν την επιθυμητή αίσθηση
 7. Μενού βάπτισης
 8. Πεδίο για σημειώσεις

Λίστες

 1. Θέματα βάπτισης για αγόρι και λίστα με θέματα βάπτισης για κορίτσι
 2. Καλεσμένων βάπτισης (έως 112 εγγραφές για οικογένειες/ζευγάρια/άτομα)
 3. Δικαιολογητικών για τέλεση βάπτισης
 4. Welcome table της βάπτισης
 5. Έθιμα βάπτισης που θέλετε να τηρήσετε
 6. Αρμοδιοτήτων για συγγενείς και φίλους (ποιος θα γδύσει και θα ντύσει το μωρό, ποιος θα πάρει τη λαμπάδα και το κουτί της βάπτισης από την εκκλησία κ.α.)
 7. Τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας εκείνη τη μέρα για το μωρό (πιπίλα, πιτζάμες, παιχνιδάκι κ.α.) ή σε περίπτωση που προκύψει κάτι (παυσίπονα, μαντηλάκια καθαρισμού κ.α.)
 8. Ραντεβού με επαγγελματίες (κομμώτρια, μακιγιέζ κ.α.)
 9. Για ψώνια

Προγράμματα

 1. 12 μηνιαία προγράμματα για το έτος πριν τη βάπτιση.
 2. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την εβδομάδα πριν τη βάπτιση.
 3. 2 ημερήσια προγράμματα για την παραμονή και την ημέρα της βάπτισης.

Επίσης, το ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει τα απαραίτητα tips – οδηγίες και συμβουλές για κάθε βήμα!

Προσωποποιημένο ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση

Για προσωποποιημένο ημερολόγιο οργάνωσης για βάπτιση με όνομα/ονόματα του παιδιού ή των παιδιών στο εξώφυλλο εισάγετε τα ονόματα στη φόρμα.

Για οργάνωση βάπτισης δύο αδελφών επιλέξτε το ημερολόγιο βάπτισης δύο αδελφών στον τύπο ημερολογίου. Το ημερολόγιο βάπτισης δύο αδελφών περιλαμβάνει όσα αναφέρονται παραπάνω προσαρμοσμένα για βάπτιση 2 παιδιών.

*Κατασκευάζεται με μαύρο μεταλλικό σπιράλ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…