Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

12,00 

Κάντε τις ημέρες πριν τα γενέθλια του παιδιού σας πιο διασκεδαστικές με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων του dreamymemoriesProject, εμπλέκοντάς το παράλληλα στην προετοιμασία του πάρτι του!

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής χρώματος, για να ταιριάζει με το θέμα του πάρτι ή με το αγαπημένο χρώμα του παιδιού.

Παράδοση σε 5-7 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6920 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Μετράμε αντίστροφα για τα γενέθλια με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων χρησιμοποιείται για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων 14 ημερών έως τα γενέθλια του παιδιού!

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει μία γιρλάντα με 14 διπλά σημαιάκια, από τα οποία τα μπροστά είναι αριθμημένα. Πίσω από το μπροστινό σημαιάκι με τον αριθμό μπορείτε να γράψετε αποστολές/δραστηριότητες που σχετίζονται με την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του παιδιού, όπως “Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων του πάρτι” κ.α., το οποίο, όταν κοπεί, αποκαλύπτει το δεύτερο σημαιάκι με ένα γράμμα από τη φράση “Χρόνια πολλά”. Έτσι, όταν κοπούν όλα τα σημαιάκια με τους αριθμούς, την ημέρα των γενεθλίων, αποκαλύπτεται ολόκληρη η ευχούλα!

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων συνοδεύεται από μία λίστα με ιδέες για αποστολές/δραστηριότητες που σχετίζονται με την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του παιδιού, όπως “Επιλέξτε θέμα για το πάρτι”, “Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων του πάρτι” κ.α..

Ποιο παιδί δεν ανυπομονεί για τον ερχομό των γενεθλίων του; Κάντε τις ημέρες πριν τα γενέθλια του παιδιού σας πιο διασκεδαστικές, εμπλέκοντάς το παράλληλα στην προετοιμασία του πάρτι του!

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής