Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά

9,99 

Καλλιεργήστε στα παιδιά σας θετική στάση απέναντι στο σχολείο με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά του dreamymemoriesProject!

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά του dreamymemoriesProject μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών έως την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς!

Περιλαμβάνει 10 θήκες-μολυβάκια αριθμημένα, από το 1 – 10. Αφαιρώντας από ένα μολυβάκι την ημέρα, το παιδί μετράει αντίστροφα τις ημέρες έως την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς για 10 ημέρες.

Το ημερολόγιο συνοδεύεται από κάρτες με αποστολές/δραστηριότητες, όπως ” Οργάνωσε το γραφείο σου”, Δημιούργησε ένα πρόγραμμα μελέτης” κ.α.. Επίσης, περιλαμβάνει αινίγματα τα οποία μπορείτε να κρύψετε στις θήκες και θα οδηγούν σε γλυκίσματα, σχολικά είδη, φύλλα εργασίας κ.α.. Επιπλέον περιλαμβάνει ένα photo prop για τη φωτογράφιση της πρώτης μέρας στο σχολείο σε σχήμα μαυροπίνακα. Ακόμα, περιλαμβάνει ένα έντυπο για “συνέντευξη” του παιδιού την πρώτη μέρα στο σχολείο. Στο έντυπο αυτό μπορείτε να καταγράψετε διάφορες πληροφορίες για το παιδί σας και να κρατήσετε αποτυπώματα από το χέρι και το πόδι του.

Γιατί να δώσω στα παιδιά ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά;

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά εμπλέκει τα παιδιά στην προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά και καλλιεργεί θετική στάση απέναντι στο σχολείο. Παράλληλα, με τα κατάλληλα παιχνίδια και φύλλα εργασίας τα παιδιά μπορούν να κάνουν επανάληψη σε γνώσεις που απέκτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά και να προετοιμαστούν κατάλληλα!

Στο ψηφιακό αρχείο που θα λάβετε στο email σας περιλαμβάνονται τα photo props για όλες τις τάξεις (παιδικό σταθμό, νήπιο, προνήπιο και Α’ – ΣΤ’ Δημοτικού). Τα photo props του αρχείου είναι για το σχολικό έτος 2023-2024.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…