Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά

10,00 20,00 

Καλλιεργήστε στα παιδιά σας τη θετική στάση απέναντι στο σχολείο με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά του dreamymemoriesProject!

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα σχολική χρονιά

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά χρησιμοποιείται για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών έως την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς!

Περιλαμβάνει 10 θήκες-μολυβάκια αριθμημένα, από το 1 – 10, ώστε το παιδί να μετράει αντίστροφα τις ημέρες έως την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς για 10 ημέρες, αφαιρώντας από ένα μολυβάκι την ημέρα.

Συνοδεύεται από κάρτες με αποστολές/δραστηριότητες, όπως ” Οργάνωσε το γραφείο σου”, Δημιούργησε ένα πρόγραμμα μελέτης” κ.α., και αινίγματα τα οποία μπορείτε να κρύψετε στις θήκες και θα το οδηγήσουν σε, γλυκίσματα, σχολικά είδη, φύλλα εργασίας κ.α., ένα photo prop για τη φωτογράφιση της πρώτης μέρας στο σχολείο σε σχήμα μαυροπίνακα και ένα έντυπο για “συνέντευξη” του παιδιού την πρώτη μέρα στο σχολείο, όπου θα καταγράψετε διάφορες πληροφορίες για το παιδί και θα κρατήσετε αποτυπώματα από το χέρι και το πόδι του.

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά καλλιεργεί τη θετική στάση απέναντι στο σχολείο και εμπλέκει τα παιδιά στην προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ με τα κατάλληλα παιχνίδια και φύλλα εργασίας μπορούν να θυμηθούν κάποιες από τις γνώσεις που απέκτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά και να προετοιμαστούν κατάλληλα!

Το photo prop αλλάζει ανάλογα με την τάξη του παιδιού. Ενημερώστε μας για την τάξη του παιδιού και, αν έχετε περισσότερα από 1 παιδάκι, ενημερώστε μας, για να σας προμηθεύσουμε με το απαραίτητο επιπλέον υλικό, το οποίο προσφέρεται χωρίς χρέωση για οικογένειες με έως 4 παιδιά!

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Τάξη

Βρεφικός σταθμός, Παιδικός σταθμός, Προνήπιο, Νήπιο, Α' Δημοτικού, Β' Δημοτικού, Γ' Δημοτικού, Δ' Δημοτικού, Ε' Δημοτικού, ΣΤ' Δημοτικού