Ημερολόγιο εγκυμοσύνης για οργάνωση στην εγκυμοσύνη

20,00 

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης από το dreamymemoriesProject, το πληρέστερο ημερολόγιο για εγκύους για οργάνωση στην εγκυμοσύνη, που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αναμνήσεις από την εγκυμοσύνη σας και να προετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας σωστά και έγκαιρα!

Παράδοση σε 5-7 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6301 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης

Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης του dreamymemoriesProject είναι το πληρέστερο ημερολόγιο για εγκύους 111 σελίδων μεγέθους Α4 για οργάνωση στην εγκυμοσύνη.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και μία από τις πιο αγχωτικές περιόδους, καθώς χρειάζεται να φροντίζει τον εαυτό της κατάλληλα και, παράλληλα, να προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού της.

Μέσω της αυτοφροντίδας της, η έγκυος παρέχει την απαραίτητη φροντίδα στο μωρό της, θέτοντας τις βάσεις για την υγιή ψυχοσωματική του ανάπτυξη. Επίσης, με την κατάλληλη προετοιμασία πριν τον τοκετό, θα εφοδιαστεί με τα κατάλληλα προϊόντα και τη γνώση για να το φροντίσει σωστά. Αυτό θα μειώσει το άγχος της και την ανασφάλειά της που επηρεάζουν αρνητικά το μωρό της.

Το ημερολόγιο για εγκύους του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να φροντίσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επίσης, περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας. Ακόμα, περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να κρατήσετε αναμνήσεις από αυτήν τη μοναδική για τη ζωή σας περίοδο, που θα μπορείτε, στη συνέχεια, να τις μοιραστείτε με το παιδί σας.

Τα παιδιά λατρεύουν να ακούν ιστορίες για την περίοδο που βρισκόντουσαν στην κοιλίτσα της μαμάς τους και για τη γέννησή τους και, βλέποντας όσα έχουμε κρατήσει και καταγράψει, νιώθουν όμορφα.

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης – Περιεχόμενα

 1. Checklist με όσα χρειάζεται να φροντίσετε στην εγκυμοσύνη και πριν τον ερχομό του μωρού (να ενημερωθώ για τον θηλασμό, να μάθω την ασφαλή στάση του νεογέννητου κατά τη διάρκεια του ύπνου, να ενημερωθώ για τη διατροφή που χρειάζεται να ακολουθώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. κ.α.)
 2. Πεδία για τη φωτογραφία του τεστ εγκυμοσύνης και για να καταγράψετε πως αισθανθήκατε όταν μάθατε ότι είστε έγκυος, σε ποιους το είπατε πρώτα, με ποιον τρόπο και πως αντέδρασαν
 3. 40 φύλλα για τις εβδομάδες κύησης (1 φύλλο ανά εβδομάδα) με πεδία για το υπερηχογράφημα και για να καταγράψετε το μέγεθος του μωρού και άλλες πληροφορίες γι’ αυτό, αλλά και τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, τα συμπτώματα σας, τις λιγούρες σας και τι κάνετε/μαθαίνετε εκείνη την εβδομάδα για το μωρό σας
 4. Πίνακες για τα ραντεβού και τις εξετάσεις με πεδία για καταγραφή της ημερομηνίας και της ώρας, των στοιχείων του γιατρού/νοσοκομείου, των θεμάτων που θέλετε να συζητήσετε με τον γιατρό και τις συστάσεις του
 5. Πίνακα για τον έλεγχο της υγείας σας στην εγκυμοσύνη με πεδία για την καταγραφή του βάρους, της πίεσης κ.α.
 6. Πίνακα για να καταγράφετε τις “κλωτσιές” και τις κινήσεις του μωρού
 7. 12 πεδία για τις φωτογραφίες της κοιλίτσας σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
 8. Οδηγός σχεδιασμού του βρεφικού δωματίου για την επιλογή του στυλ, του θέματος, των χρωμάτων, τον σχεδιασμό του χώρου κ.α. με 2 mood boards

Προγράμματα

 1. Διατροφής (1)
 2. Σωματικής άσκησης (1)
 3. Ρουτίνα ομορφιάς (1)
 4. Μηνιαίο πρόγραμμα για οργάνωση μέχρι τον ερχομό του μωρού (10)
 5. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1)
 6. Ημερήσιο πρόγραμμα (1)

Λίστες

 1. Μαιευτηρίου
 2. Βιβλία εγκυμοσύνης, διαπαιδαγώγησης κ.α.
 3. Εξειδικευμένα καλλυντικά για εγκύους, ρούχα εγκυμοσύνης κ.α.
 4. Βρεφικό δωμάτιο
 5. Βρεφικά ρούχα
 6. Καλλυντικά και απορρυπαντικά για το μωρό
 7. Μπανάκι και καθημερινή του φροντίδα
 8. Θηλασμός
 9. Γεύματα
 10. Βόλτα
 11. Βρεφικά παιχνίδια
 12. Αναμνήσεις
 13. Ερευνα αγοράς
 14. Δώρων
 15. Ονόματα, με πεδία για την καταγραφή της σημασίας τους και των υποκοριστικών τους

Οι λίστες περιέχουν όσα θα χρειαστείτε και σε τι ποσότητα και κενά πεδία για να τα συμπληρώσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επίσης, περιλαμβάνει τα απαραίτητα tips – οδηγίες και συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν στην προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού σας!

Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης του dreamymemoriesProject αποτελεί το ιδανικό δώρο για εγκύους! Σε περίπτωση δώρου, μπορεί να περιλαμβάνει μία αφιέρωσή σας στην πρώτη του σελίδα.

*Κατασκευάζεται με μαύρο μεταλλικό σπιράλ.