Πρόσθεση μέχρι το 10 Α Δημοτικού – Ντόμινο

3,99 6,99 

Πρόσθεση μέχρι το 10 Α Δημοτικού – Ντόμινο από τα παιχνίδια μαθηματικών Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω πως κάνω πρόσθεση μέχρι το 10 παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Πρόσθεση μέχρι το 10 Α Δημοτικού – Ντόμινο – Μαθαίνω πρόσθεση μέχρι το 10

Το Πρόσθεση μέχρι το 10 Α Δημοτικού – Ντόμινο περιλαμβάνεται στα παιχνίδια μαθηματικών Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Α Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Η εκμάθηση και εμπέδωση της πρόσθεσης μέχρι το 10 είναι ένας από τους βασικότερους μαθησιακούς στόχους του μαθήματος των μαθηματικών της Α Δημοτικού.

Το Πρόσθεση μέχρι το 10 Α Δημοτικού – Ντόμινο απευθύνεται σε μαθητές της Α Δημοτικού ή και μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού.

Αποτελείται από 30 κάρτες. Κάθε κάρτα έχει δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει έναν αριθμό από το 6 έως το 10 και το δεύτερο μισό έχει μία πρόσθεση μέχρι το 10. Το αποτέλεσμα της πρόσθεσης είναι από το 6 έως το 10.

Πρόσθεση μέχρι το 10 Α Δημοτικού ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα. Η κάρτα πρέπει να έχει το αποτέλεσμα της πρόσθεσης της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι έχει την πρόσθεση 4+5, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που να δείχνει τον αριθμό 9, δηλαδή το αποτέλεσμα της πρόσθεσης 4+5.

Στα ντόμινο δημιουργείτε μία επανάληψη. Αυτή η επανάληψη συμβάλλει στην εξάσκηση και στην αφομοίωση της πράξης της πρόσθεσης.

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Για πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι το 10, δείτε το Πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι το 10 Α’ Δημοτικού – Ντόμινο.

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…