Ήπειροι και ωκεανοί στο νηπιαγωγείο

6,00 12,00 

Ήπειροι και ωκεανοί στο νηπιαγωγείο από το dreamymemoriesProject – Μαθαίνω τις ηπείρους και τους ωκεανούς της Γης στο νηπιαγωγείο παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Ήπειροι και ωκεανοί στο νηπιαγωγείο – Εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά

To Ήπειροι και ωκεανοί στο νηπιαγωγείο περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: οπτική αντίληψη, λεπτή κινητικότητα, μνήμη, μίμηση

Ήπειροι και ωκεανοί στο νηπιαγωγείο – Περιεχόμενα

  1. Δραστηριότητα αντιστοίχισης “Ήπειροι της Γης” (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ωκεανία).
  2. Δραστηριότητα αντιστοίχισης “Ωκεανοί της Γης” με κενά για την τοποθέτηση των ονομάτων των ωκεανών σε καρτελάκια με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Κάθε καρτελάκι σε όλες τις καρτέλες του εκπαιδευτικού υλικού του dreamymemoriesProject έχει διαφορετικό μέγεθος, ίδιο με κάθε κενό της καρτέλας. Έτσι, κάθε καρτελάκι ταιριάζει σε ένα μόνο κενό της καρτέλας, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  3. Κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών με τις 7 ηπείρους του κόσμου (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ωκεανία, Ανταρκτική). Οι κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
  4. Quiz 12 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής για τις ηπείρους και τους ωκεανούς του κόσμου με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Μέσω των ερωτήσεων του quiz, παρέχονται βασικές πληροφορίες για τις ηπείρους και τους ωκεανούς της Γης. Οι απαντήσεις είναι σημειωμένες στην πίσω όψη κάθε κάρτας.
  5. Κάρτες εξερευνητών για παιδιά, για αγόρι και κορίτσι, για παιχνίδι ρόλων.

Αξιοποιήστε το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό ήπειροι και ωκεανοί για παιδιά μπορεί να αξιοποιηθεί στο νηπιαγωγείο, στον παιδικό σταθμό και στο σπίτι.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…