Εκπαιδευτικό υλικό Ζώα και που ζουν

3,00 6,99 

Μαθαίνω για τα ζώα και που ζουν παίζοντας με το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό Ζώα και οικοσυστήματα από το Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject!

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Μαθαίνω για τα ζώα και που ζουν στο νηπιαγωγείο

To Εκπαιδευτικό υλικό Ζώα και που ζουν περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Ηλικία: 4+
Δεξιότητες: οπτική αντίληψη, λεπτή κινητικότητα, μνήμη

Ζώα και που ζουν – Περιεχόμενα

Το εκπαιδευτικό υλικό Ζώα και που ζουν περιλαμβάνει:

  1. 12 κάρτες πολλαπλής επιλογής. Κάθε κάρτα έχει την εικόνα ενός ζώου. Επίσης, έχει τρία εικονίδια οικοσυστημάτων, ένα από τα οποία αποτελεί το οικοσύστημα στο οποίο ζει το συγκεκριμένο ζώο. Το παιδί καλείται να επιλέξει το οικοσύστημα στο οποίο ζει το εικονιζόμενο κάθε φορά ζώο. Δηλαδή, αν η κάρτα έχει την εικόνα μίας καμήλας, το παιδί, ανάμεσα στα τρία οικοσυστήματα που του δίνονται, πρέπει να επιλέξει την έρημο. Περιλαμβάνονται τα εξής 6 οικοσυστήματα: σαβάνα, έρημος, ζούγκλα, δάσος, δάσος μπαμπού και παγόβουνο. Τις κάρτες πολλαπλής επιλογής, μπορείτε να τι παίζεται με μανταλάκια, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητα.
  2. Μοντεσσόρι κάρτες τριών μερών με τα οικοσυστήματα. Οι κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αξιοποιήστε το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό του dreamymemoriesProject για να μάθετε για τα ζώα και που ζουν στο νηπιαγωγείο ή στο σπίτι.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…