Ο ή ω Α Δημοτικού – Παιχνίδι γλώσσας με υπερήρωες

5,00 9,99 

Ο ή ω Α Δημοτικού – Παιχνίδι γλώσσας Οι Υπερήρωες των καταλήξεων από τα παιχνίδια γλώσσας Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω τις καταλήξεις ο, ω παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Περιγραφή

Ο ή ω Α Δημοτικού – Παιχνίδι γλώσσας Οι Υπερήρωες των καταλήξεων

Το Ο ή ω Α Δημοτικού – Παιχνίδι γλώσσας Οι Υπερήρωες των καταλήξεων περιλαμβάνεται στα παιχνίδια γλώσσας Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης της γλώσσας της Α Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Αποτελείται από 2 σετ από ταμπελίτσες με τις καταλήξεις ο και ω και 40 κάρτες με λέξεις χωρίς καταλήξεις για εξάσκηση στις καταλήξεις ο και ω.

«Οι λέξεις έχασαν τις καταλήξεις τους και χρειάζονται τη βοήθεια των υπερηρώων για να τις βρουν. Φορέστε τις μπέρτες σας και πιάστε δουλειά αμέσως! Όποιος βρει τις περισσότερες καταλήξεις θα ανακηρυχθεί υπερήρωας της γλώσσας!»

Ο ή ω Α Δημοτικού Παιχνίδι γλώσσας – Πώς παίζεται

Το παιχνίδι παίζεται μόνο από υπερήρωες, 2 κάθε φορά. Κάθε υπερήρωας παίρνει από 4 ταμπελίτσες με τις καταλήξεις ο και ω. Όλες οι κάρτες με τις λέξεις τοποθετούνται στη μέση, η μία επάνω στην άλλη, από την όψη από την οποία φαίνεται η λέξη. Κάθε υπερήρωας βλέπει τη λέξη στην κάρτα που βρίσκεται πρώτη και σηκώνει την ταμπελίτσα με την κατάληξη που πιστεύει ότι είναι η σωστή. Οι υπερήρωες επαληθεύουν τις απαντήσεις στην πίσω όψη της κάρτας. Όποιος υπερήρωας έχει απαντήσει σωστά, παίρνει την κάρτα. Αν έχουν απαντήσει σωστά και οι δύο υπερήρωες, αφήνουν την κάρτα στην άκρη. Τον τίτλο του υπερήρωα της γλώσσας κερδίζει αυτός που θα μαζέψει τις περισσότερες κάρτες.

Στο παιχνίδι περιλαμβάνονται λέξεις όπως πέταλο, κόκαλο, λάχανο, γράφω, πλένω, πετάω κ.α..

Μπορείτε να προσθέτετε στο παιχνίδι κι άλλες λέξεις με καταλήξεις ο ή ω.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…