Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 Α Δημοτικού – Κάρτες

3,99 6,99 

Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 Α Δημοτικού – Κάρτες από τα παιχνίδια μαθηματικών Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω να μετράω ανά 2, 5 και 10 παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.
Κωδικός προϊόντος: pp6408-1-2-2 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 Α Δημοτικού

Οι Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 Α Δημοτικού – Κάρτες περιλαμβάνονται στα παιχνίδια γλώσσας Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης των μαθηματηκών Α Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Οι κάρτες απευθύνονται σε μαθητές της Α Δημοτικού και μεγαλύτερων τάξεων για εξάσκηση στο μέτρημα ανά 2 μέχρι το 20 και ανά 5 και 10 μέχρι το 100 στην Α Δημοτικού καθώς και στη Β Δημοτικού.

Πρόκειται για 28 κάρτες πολλαπλής επιλογής. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει μία σειρά 4 αριθμών. Οι αριθμοί των καρτών απέχουν ανά 2, 5 ή 10. Από τη σειρά αριθμών κάθε κάρτας λείπει ένας αριθμός. Στη θέση αυτού του αριθμού υπάρχει ένα κενό. Η κάρτα περιλαμβάνει, επίσης, 3 αριθμούς.

Κάρτες Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 Α Δημοτικού – Πώς παίζονται

Το παιδί καλείται να ανακαλύψει ανά πόσο απέχουν οι αριθμοί που του δίνονται, ώστε να επιλέξει τον σωστό αριθμό που ταιριάζει στο κενό και συμπληρώνει τη σειρά των αριθμών. Έτσι, το παιδί εξασκείται στο μέτρημα ανά 2 και 5 μέχρι το 20 και ανά 10 μέχρι το 100.

Για παράδειγμα, αν η κάρτα έχει τη σειρά των αριθμών 70, 80, … και 100, ο αριθμός που ταιριάζει στο κενό και συμπληρώνει τη σειρά τον αριθμών, ώστε οι αριθμοί να απέχουν ανά 10 μεταξύ τους, είναι ο αριθμός 90.

Οι κάρτες παρέχουν τη δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Οι σωστές απαντήσεις σημειώνονται στην πίσω όψη των καρτών.

Τις σωστές απαντήσεις μπορείτε να τις επιλέγετε με μανταλάκια χειροτεχνίας ή κυκλώνοντάς τις.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…