Οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων – Δωρεάν οδηγός

Ο δωρεάν οδηγός για οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων του dreamymemoriesProject δημιουργήθηκε για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε σωστά και έγκαιρα ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων για το παιδί σας, που θα κάνει τα ματάκια του να λάμπουν από χαρά!

Οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων - Δωρεάν οδηγός

Ο δωρεάν οδηγός για οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει:

  1. Λίστα με τα γενικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να καθοριστούν για ένα πάρτι (που, πότε, θέμα) και τις ενέργειες (σύνταξη της λίστας των καλεσμένων, κλείσιμο χώρου για το πάρτι κ.α.) και τις υπηρεσίες (κλόουν, ζαχαροπλαστείο κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, με ένδειξη πόσες ημέρες πριν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
  2. Λίστα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλήσεις, δωράκια, πινιάτα κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους κ.α.
  3. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπωνύμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης και του τηλεφώνου κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών πάρτι (προσκλήσεις, δωράκια κ.α.), που θα χρειαστείτε
  4. Λίστα για το μενού του πάρτι
  5. Λίστα για τα ψώνια
  6. Λίστα για ιδέες για δώρο γενεθλίων για το παιδί

Ο οδηγός συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση των γονέων για τη σωστή οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων. Kατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση τον οδηγό για οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων, εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και οργανώστε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων για το παιδί σας.

Οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων - Δωρεάν οδηγός

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τον οδηγό για οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Οργάνωση εκδηλώσεων