Πάρτι γενεθλίων – Ιδέες

Δεν υπάρχει τίποτα που να περιμένουν τα παιδιά μου περισσότερο από το πάρτι των γενεθλίων τους! Τόσο που την επόμενη κιόλας μέρα από το πάρτι τους, κάνουν σχέδια για το επόμενο, μετατρέποντας την οργάνωσή τους σε μία μεγάλη και πολύ δημιουργική πρόκληση για μένα. Τα θέλω κι εγώ!

Όταν ήταν μικρότερες, έως 2-3 ετών, επέλεγα εγώ το θέμα του πάρτι τους, αλλά πλέον το αποφασίζουν εκείνες και, συνήθως, έχει να κάνει με κάτι που τους αρέσει πολύ εκείνη την περίοδο, όπως είναι ένα παραμύθι, μία σειρά κινουμένων σχεδίων ή ένα μυθικό πλάσμα.

Προσωπικά, μου αρέσει να ετοιμάζω ό,τι αφορά το πάρτι τους μόνη μου, οπότε, ανάλογα με το θέμα που έχουν επιλέξει, θα ψάξω για ιδέες που μπορώ να υλοποιήσω και αφορούν, κυρίως, προσκλήσεις, τούρτα, διακόσμηση, πινιάτα, headbands, χρωμοσελίδες και δραστηριότητες, παιχνίδια πάρτι και δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους! Κατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση τον Οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων – Δωρεάν οδηγός του dreamymemoriesProject, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε σωστά και έγκαιρα ένα υπέροχο πάρτι για το παιδί σας, που θα κάνει τα ματάκια του να λάμπουν από χαρά! Αυτός δεν είναι ο στόχος;

Κάποιες από τις φωτογραφίες του τελευταίου μας πάρτι με θέμα μάγισσα:

Πάρτι μάγισσας - Προσκλήσεις σκουπόξυλα
Πάρτι μάγισσας - Διακόσμηση
Πάρτι μάγισσας - Διακόσμηση
Πάρτι μάγισσας - Ιστός αράχνης
Πάρτι μάγισσας - Κυνήγι θησαυρού
Πινιάτα αράχνη

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολλά και υπερβολικά για ένα πάρτι ή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος για να προλάβετε να τα ετοιμάσετε, κρατήστε την πινιάτα, τα παιχνίδια πάρτι, τα δωράκια και την τούρτα, που είναι και αυτά που ενθουσιάζουν περισσότερο τα παιδιά!

Όσον αφορά τα παιχνίδια πάρτι, απ’ όλα όσα έχω δοκιμάσει, κερδίζει με διαφορά το κυνήγι θησαυρού, το οποίο αποτελείτε από γρίφους που σχετίζονται με το θέμα του πάρτι και οδηγεί στα δωράκια! Άλλα παιχνίδια πάρτι που προτιμάμε είναι τα pin the tail και ένα παιχνίδι με μπαλόνια, όπου δένουμε τα μπαλόνια στη μέση μας και προσπαθούμε να σκάσουμε τα μπαλόνια τον άλλων με μία οδοντογλυφίδα, με αυτόν που θα καταφέρει να μη σκάσει το μπαλόνι του να κερδίζει το παιχνίδι.

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις