Ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού

Το ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού είναι μία από τις αγαπημένες μας ανοιξιάτικες οικογενειακές παραδόσεις. Είναι μία ευκαιρία να χαρούμε την ανοιξιάτικη φύση και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά!

Ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού

Η άνοιξη είναι μία εποχή που, λόγω καιρού, μας προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για βόλτες στη φύση με τα παιδιά! Το κυνήγι της άνοιξης μας προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μία τέτοια βόλτα. Στη βόλτα μας μπορούμε να απολαύσουμε τον καιρό, τους ήχους και τα αρώματα που συνοδεύουν την άνοιξη. Μπορούμε, επίσης, να παρατηρήσουμε τα δώρα που μας φέρνει και όσα τη χαρακτηρίζουν, να περάσουμε όμορφα και να μάθουμε με βιωματικό τρόπο.

Ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού – Πως παίζεται

Εκτυπώστε το ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού του dreamymemoriesProject, πάρτε μαζί σας κι ένα στυλό, μολύβι ή μαρκαδόρο και βγείτε μία βόλτα στην εξοχή. Όταν δείτε κάποιο από τα στοιχεία του κυνηγιού, σημειώστε το στο αντίστοιχο κουτάκι.

Το ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει χαρακτηριστικά στοιχεία της άνοιξης, όπως είναι τα πουλιά, τα έντομα, τα λουλούδια, ο ηλιόλουστος καιρός κ.α..

Κατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση το κυνήγι της άνοιξης και τρέξτε να κυνηγήσετε την άνοιξη και να περάσετε όμορφα.

Το κυνήγι της άνοιξης

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το κυνήγι της άνοιξης του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις