Ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού

Το ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού είναι μία από τις αγαπημένες μας ανοιξιάτικες οικογενειακές παραδόσεις, για να χαρούμε την ανοιξιάτικη φύση και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί!

Ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού

Η άνοιξη είναι μία εποχή που, λόγω καιρού, μας προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για βόλτες στη φύση με τα παιδιά! Το κυνήγι της άνοιξης είναι μία ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μία βόλτα στη φύση με τα παιδιά, να απολαύσουμε τον καιρό, τους ήχους και τα αρώματα που τη συνοδεύουν, να παρατηρήσουμε τα δώρα που μας φέρνει και όσα τη χαρακτηρίζουν, να περάσουμε όμορφα και να μάθουμε με βιωματικό τρόπο.

Κατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση το κυνήγι της άνοιξης και τρέξτε να κυνηγήσετε την άνοιξη και να περάσετε όμορφα.

Το ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει χαρακτηριστικά της άνοιξης, όπως είναι τα πουλιά, τα έντομα, τα λουλούδια, ο ηλιόλουστος καιρός κ.α..

Ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού – Πως παίζεται

Εκτυπώστε το ανοιξιάτικο κυνήγι θησαυρού του dreamymemoriesProject, πάρτε μαζί σας κι ένα στυλό, μολύβι ή μαρκαδόρο και βγείτε μία βόλτα στην εξοχή. Όταν δείτε κάποιο από τα στοιχεία του κυνηγιού, σημειώστε το στο αντίστοιχο κουτάκι.

Το κυνήγι της άνοιξης

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το κυνήγι της άνοιξης του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις