Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη

Το Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη

Ηλικία: 5+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα, οπτικοκινητικός συντονισμός

Δραστηριότητα αποκωδικοποίησης – Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη

Δώστε στο παιδί σας τη χαρά να αποκωδικοποιήσει ένα κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη, αντιστοιχίζοντας τις εικόνες στα κατάλληλα γράμματα.

Πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα του dreamymemoriesProject. Η δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές της Α’ Δημοτικού και μεγαλύτερων τάξεων.

Το μήνυμα που θα προκύψει, αν το παιδί αντιστοιχίσει σωστά τα γράμματα στις εικόνες, είναι “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΟ ΧΟ ΧΟ”.

Η δραστηριότητα “Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη” μπορεί να αξιοποιηθεί για την απασχόληση των παιδιών της Α’ Δημοτικού κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Ενισχύστε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία προσφέροντας στα παιδιά τη χαρά να λάβουν γράμμα από τον Άγιο Βασίλη! Το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους, στην ενθάρρυνσή τους, στην καθοδήγησή τους κ.λπ..

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το Κρυφό μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τα Χριστούγεννα