Διαίρεση Γ Δημοτικού – Ντόμινο

3,99 6,99 

Διαίρεση Γ Δημοτικού – Μαθαίνω διαίρεση στη Γ Δημοτικού παίζοντας με το παιχνίδι διαίρεσης – ντόμινο από τα παιχνίδια διαίρεσης του dreamymemoriesProject

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Μαθαίνω διαίρεση Γ Δημοτικού παίζοντας

Το Διαίρεση Γ Δημοτικού – Ντόμινο είναι ένα παιχνίδι διαίρεσης και περιλαμβάνεται στα παιχνίδια διαίρεσης του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση της διαίρεσης στη Γ Δημοτικού με διασκεδαστικό τρόπο.

Μετά την κατάκτηση της προπαίδειας στη Γ Δημοτικού, τα παιδιά καλούνται να μάθουν να πραγματοποιούν την αντίστροφη πράξη της προπαίδειας, τη διαίρεση. Στην περίπτωση που το παιδί δεν έχει κατακτήσει την προπαίδεια, είναι βέβαιο ότι δε θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την πράξη της διαίρεσης. Για την κατάκτηση της προπαίδειας και την κάλυψη των κενών με εύκολο τρόπο, αξιοποιήστε το παιχνίδι προπαίδειας Β Δημοτικού – Ντόμινο. Έτσι, αφού το παιδί αφομοιώσει την προπαίδεια, θα μπορεί εύκολα να πραγματοποιήση και την αντίστροφη πράξη της διαίρεσης.

Το ντόμινο διαίρεσης του dreamymemoriesProject αποτελείται από 28 κάρτες. Κάθε κάρτα έχει δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει έναν αριθμό μέχρι το 10. Το δεύτερο μισό κάθε κάρτας έχει μία διαίρεση, αντίστροφη της προπαίδειας των αριθμών μέχρι το 10.

Παιχνίδι διαίρεσης Γ Δημοτικού ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα. Η κάρτα πρέπει να έχει τον αριθμό – αποτέλεσμα που αντιστοιχεί στη διαίρεση του δεύτερου μισού της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι έχει τη διαίρεση 56 : 8, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που να έχει το αποτέλεσμα αυτής της διαίρεσης, δηλ. 7.

Στα παιχνίδια ντόμινο, όπως είναι το παιχνίδι διαίρεσης του dreamymemoriesProject, δημιουργείτε μία επανάληψη. Η επανάληψη αυτή συμβάλλει στην εξάσκηση και στην αφομοίωση στη διαίρεση Γ Δημοτικού με παιγνιώδη τρόπο.

Με το ντόμινο διαίρεσης από τα παιχνίδια διαίρεσης του dreamymemoriesProject μαθαίνω διαίρεση Γ Δημοτικού παίζοντας!

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…