Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων: Δωρεάν εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων για εκτύπωση από το dreamymemoriesProject για να καταρτίσετε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής για να φροντίζετε τον εαυτό σας

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής μπορεί να σας βοηθήσει να γυμνάζεστε συστηματικά, φροντίζοντας τον εαυτό σας. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ασκήσεων για μεγάλο διάστημα, η γυμναστική θα σας γίνει συνήθεια.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων – Περιεχόμενα

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει ένα κενό εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα μπορείτε να καταγράψετε τις ασκήσεις γυμναστικής ανά ημέρα. Επιπλέον, μπορείτε να καταγράφετε τη διάρκεια, τις επαναλήψεις, τα σετ, την απόσταση και τα κιλά ανάλογα με τον τύπο της άσκησης.

Tips

Ιδανικά, ένα πρόγραμμα άσκησης θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο αερόβιες όσο και αναερόβιες ασκήσεις. Οι αερόβιες ασκήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της αντοχής και στη μείωση του λίπους. Οι αναερόβιες συμβάλλουν στην αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας.

Αρχικά, χρειάζεται να αναζητήσω είδη ασκήσεων ή αθλημάτων που εξυπηρετούν τους παραπάνω στόχους. Στη συνέχεια, χρειάζεται να διαγράψω όσες ασκήσεις ή αθλήματα δε μου αρέσουν, δεν μπορώ να ακολουθήσω από οικονομική άποψη, δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να διαθέσω ή και γιατί δε μου το επιτρέπει κάποιο πρόβλημα υγείας. Τέλος, δημιουργώ ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα άσκησης που θα περιλαμβάνεις τις ασκήσεις ή στα αθλήματα που έχω καταλήξει ότι μου ταιριάζουν και μπορώ να ακολουθήσω, ώστε να μην το εγκαταλείψω.

Kατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης, εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και δημιουργήστε το δικό σας εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Δείτε ακόμα:

Ασκούμε συστηματικά

Επιστροφή σε: Αυτοφροντίδα – Υλικό αυτοφροντίδας