Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για παιδιά

Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών έως την ημέρα των Χριστουγέννων!

Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για παιδιά

Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης έχουν συνήθως παράθυρα/κουτάκια/σακουλάκια/θήκες κ.λπ., όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε γλυκίσματα, μικροδωράκια και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε, για να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας και να τα απασχολήσουμε δημιουργικά.

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από Γερμανούς Λούθηρους τον 19ο αιώνα και έχει, συνήθως, 25 παράθυρα/κουτάκια/θήκες κ.λπ. για τη μέτρηση των ημερών από την 1η Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων! Τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί και στη χώρα μας και αξίζει να το υιοθετήσετε.

Ιδέες για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η πιο μαγική περίοδος του έτους και η καλύτερη ευκαιρία για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να διασκεδάσουμε, να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας και να τα απασχολήσουμε δημιουργικά.

Παρακάτω θα βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμο υλικό για να οργανώσετε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα παιδιά σας. Για δημιουργικές ιδέες για δραστηριότητες για το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων, δείτε στο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για παιδιά – Υλικό και στις Ιδέες για τα Χριστούγεννα για παιδιά.

Εκτυπώσιμο υλικό

Αρχείο Τι θα περιλαμβάνει το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Ενισχύστε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία προσφέροντας στα παιδιά τη χαρά να λάβουν γράμμα από τον Άγιο Βασίλη! Το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους, στην ενθάρρυνσή τους, στην καθοδήγησή τους κ.λπ..

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Τι θα περιλαμβάνει το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το αρχείο "Τι θα περιλαμβάνει το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης" του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις