Μαθηματικά μυστήρια Β Δημοτικού – Ντετέκτιβ Αρίθμος Ερεύνης

3,99 6,99 

Μαθηματικά μυστήρια Β Δημοτικού από τα παιχνίδια μαθηματικών Β Δημοτικού του dreamymemoriesProject – Βοήθησε τον παγκοσμίως γνωστό ντετέκτιβ Αρίθμο Ερεύνη να λύσει τους γρίφους και να βρει τους χαμένους αριθμούς

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Περιγραφή

Μαθηματικά μυστήρια Β Δημοτικού

Τα Μαθηματικά μυστήρια Β Δημοτικού – Ντετέκτιβ Αρίθμος Ερεύνης περιλαμβάνονται στα παιχνίδια μαθηματικών Β Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Β Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Το παιχνίδι απευθύνονται σε μαθητές της Β Δημοτικού αλλά και μεγαλύτερων τάξεων.

Αποτελούνται από 18 κάρτες πολλαπλής επιλογής. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει έναν γρίφο και 3 αριθμούς ως πιθανές απαντήσεις στον γρίφο της κάρτας.

Οι γρίφοι καλύπτουν βασικά γνωστικά αντικείμενα της Β Δημοτικού, όπως είναι ο πολλαπλασιασμός και η προπαίδεια μεταξύ αριθμών έως το 10 και η πρόσθεση διψήφιων και μονοψήφιων αριθμών έως το 100.

Μαθηματικά μυστήρια Β Δημοτικού Ντετέκτιβ Αρίθμος Ερεύνης – Υπόθεση

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

“Χθες το πρωί, στην επιστημονική κοινότητα, σήμανε συναγερμός. Κάποιοι αριθμοί εξαφανίστηκαν και κανένας δεν μπορεί να τους βρει. Για τη λύση του μυστηρίου επιστρατεύτηκε ο παγκοσμίως γνωστός ντετέκτιβ Αρίθμος Ερεύνης. Χρειάζεται, όμως, και έναν ικανό βοηθό, όπως εσύ! Τι λές; Μπορείς να τον βοηθήσεις να βρει τους χαμένους αριθμούς, λύνοντας τους γρίφους κάθε κάρτας;”

Το παιδί, αφού διαβάσει το γρίφο της κάρτας, καλείται να βρει ποιος αριθμός περιγράφεται, απορρίπτοντας τους άλλους δύο. Έτσι, το παιδί εξασκείται στα μαθηματικά της Β Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο, χωρίς να αισθάνεται ότι διαβάζει.

Οι σωστές απαντήσεις των μυστηρίων σημειώνονται στην πίσω όψη των καρτών.

Ιδανικό για επανάληψη κατά τις καλοκαιρινές διακοπές

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…