Οργάνωση baby shower – Δωρεάν οδηγός

Οργάνωση baby shower: Δωρεάν οδηγός για οργάνωση baby shower για εκτύπωση από το dreamymemoriesProject για να οργανώσετε ένα baby shower σωστά και έγκαιρα

Οργάνωση baby shower - Δωρεάν οδηγός

Αν και το baby shower δεν είναι ελληνικό έθιμο, τα τελευταία χρόνια έχει διαδοθεί και στην Ελλάδα, όπως γίνεται με όλα τα έθιμα που μας προσφέρουν ευκαιρίες να γιορτάσουμε.

Σύμφωνα με το έθιμο, το baby shower οργανώνεται από τις φίλες της μέλλουσας μαμάς, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Όπως κάθε γιορτή, όμως, για να επιτύχει τον σκοπό της, απαιτεί σωστή και έγκαιρη οργάνωση.

Ο δωρεάν οδηγός για οργάνωση baby shower του dreamymemoriesProject σχεδιάστηκε για να σας καθοδηγήσει να οργανώσετε σωστά και έγκαιρα ένα baby shower. Έτσι, θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε την επιτυχία του. Κυρίως, όμως, θα γιορτάσετε το υπέροχο γεγονός του ερχομού μίας νέας ζωής στη ζωή σας.

Οργάνωση baby shower – Περιεχόμενα

Λίστες και πίνακες

  1. Γενικά στοιχεία ενός baby shower, όπως ο χώρος του baby shower, η ημερομηνία κ.α. (τι χρειάζεται να καθορίσετε/αποφασίσετε αρχικά)
  2. Ενέργειες (κλείσιμο χώρου baby shower κ.α.) και υπηρεσίες (διακόσμηση κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε
  3. Όσα θα χρειαστείτε (προσκλήσεις, δωράκια, πινιάτα, παιχνίδια κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους κ.α.
  4. Λίστα καλεσμένων
  5. Μενού baby shower
  6. Λίστα για ψώνια

Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό για οργάνωση baby shower, που θα βρείτε παρακάτω, εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και οργανώστε ένα ονειρεμένο baby shower για το μωρό σας ή το μωρό της φίλης σας.

Οργάνωση baby shower - Δωρεάν οδηγός

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τον οδηγό για οργάνωση baby shower του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εγκυμοσύνη – Οργάνωση