Δέντρο φιλαναγνωσίας

Το δέντρο φιλαναγνωσίας του dreamymemoriesProject σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη θέληση του παιδιού για διάβασμα εξωσχολικών βιβλίων!

Δέντρο φιλαναγνωσίας

Δέντρο φιλαναγνωσίας – Τι είναι

Το αρχείο για το δέντρο φιλαναγνωσίας του dreamymemoriesProject αποτελείται από μία σελίδα Α4 που απεικονίζει τον γυμνό κορμό ενός δέντρου. Αποτελείται, επίσης, από μία σελίδα με φυλλαράκια για το δέντρο, για να τα κόβετε και να τα κολλάτε στον κορμό κάθε φορά που το παιδί διαβάζει ένα βιβλίο.

Στη σελίδα με τον κορμό μπορεί το παιδί να γράψει το όνομά του. Στα φυλλαράκια μπορεί να γράφει τους τίτλους των βιβλίων που διαβάζει, καθώς και να τα αξιολογεί, αν θέλει.

Το δέντρο της φιλαναγνωσίας μπορεί να ενισχύσει τη θέληση του παιδιού για διάβασμα εξωσχολικών βιβλίων και, κατ’ επέκταση, να συμβάλλει στην αποκόμιση των σπουδαίων οφελών της ανάγνωσης βιβλίων. Επίσης, από τις αξιολογήσεις που μπορεί να κάνει, θα μπορούμε να καταλάβουμε τις προτιμήσεις του. Έτσι, θα μπορούμε να του προσφέρουμε τη δυνατότητα να διαβάσει βιβλία που το ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να φτιάχνετε ένα νέο δέντρο κάθε χρόνο. Έτσι, θα δημιουργήσετε μία οικογενειακή παράδοση και, επιπλέον, θα ανανεώνετε το ενδιαφέρον του παιδιού για το διάβασμα εξωσχολικών βιβλίων.

Kατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση το δέντρο φιλαναγνωσίας του dreamymemoriesProject, που θα βρείτε παρακάτω, εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και δημιουργήστε μία νέα ετήσια οικογενειακή παράδοση με το παιδί σας με πολλαπλά οφέλη γι’ αυτό.

Το δέντρο της φιλαναγνωσίας

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το δέντρο της φιλαναγνωσίας του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις