Γράφω παραμύθι Β Δημοτικού

Το Γράφω παραμύθι Β Δημοτικού περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Γράφω παραμύθι Β' Δημοτικού

Ηλικία: 7+
Δεξιότητες: φαντασία, δημιουργική γραφή, οργάνωση σκέψης, ανάπτυξη λεξιλογίου

Πως γράφω ένα παραμύθι με το Γράφω παραμύθι Β Δημοτικού

Μαθαίνω πως γράφω ένα παραμύθι στη Β Δημοτικού με το εκπαιδευτικό υλικό Γράφω παραμύθι Β Δημοτικού του dreamymemoriesProject.

Το υλικό περιλαμβάνει ένα φύλλο εργασίας – πρότυπο για συγγραφή παραμυθιού με τη μέθοδο ΠΡΟΠ. Το πρότυπο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τα πρόσωπα και την πλοκή του παραμυθιού. Περιλαμβάνει, επίσης, γενικά παραδείγματα αλλά και συγκεκριμένα παραδείγματα από το γνωστό παραμύθι “Η Σταχτοπούτα”.

Όσον αφορά τα πρόσωπα του παραμυθιού, παρέχονται πληροφορίες και παραδείγματα για την ανάπτυξη του ήρωα ή των ηρώων, του κακού ή των κακών και του βοηθού.

Όσον αφορά την πλοκή του παραμυθιού, παρέχονται πληροφορίες και παραδείγματα για κάθε στάδιο που περιλαμβάνει η δομή του παραμυθιού, την αρχή, τη μέση και το τέλος.

Επίσης, παρέχεται το απαραίτητο λεξιλόγιο για αφήγηση ιστορίας και φράσεις που συνηθίζονται στα κλασικά παραμύθια.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Φύλλο εργασίας Γράφω παραμύθι

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το φύλλο εργασίας Γράφω παραμύθι Β' Δημοτικού του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τη γλώσσα