Ταξίδια φαντασίας Αίγυπτος

3,99 8,00 

Ταξίδια φαντασίας Αίγυπτος – Ταξιδέψτε με τη φαντασία σας στην Αίγυπτο με το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό του dreamymemoriesProject

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ταξίδια φαντασίας στις χώρες του κόσμου για παιδιά: Αίγυπτος

To Ταξίδια φαντασίας Αίγυπτος περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: δημιουργικότητα, φαντασία, λεπτή κινητικότητα, μίμηση, κριτική σκέψη

Ταξίδια φαντασίας Αίγυπτος – Περιεχόμενα

Το Ταξίδια φαντασίας Αίγυπτος περιλαμβάνει 1 τουριστικό οδηγό με βασικές πληροφορίες για την Αίγυπτο. Οι προτάσεις μπορεί να είναι «Ας ανέβουμε στις καμήλες για να επισκεφτούμε τα αξιοθέατα της Αιγύπτου» κ.α.. Επίσης, περιλαμβάνει 1 χάρτη της Αιγύπτου, 2 αυτοκόλλητα για διαβατήριο, 8 φωτογραφίες βασικών χαρακτηριστικών της Αιγύπτου και 2 δραστηριότητες. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν οδηγίες για κατασκευή πυραμίδας από τουβλάκια και δημιουργία των δικών σας ιερογλυφικών.

Οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν φυσικά τοπία, μνημεία, προϊόντα, ντόπιους και φυλές, ζώα κ.α. από τον προορισμό μας.

Τα καλύτερα παιχνίδια γεωγραφίας στις χώρες του κόσμου για παιδιά είναι τα ταξίδια φαντασίας. Ταξιδέψτε με τη φαντασία σας στις χώρες του κόσμου και βοηθήστε τα παιδιά σας να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να μάθουν με διασκεδαστικό τρόπο για τον μαγικό κόσμο στον οποίο ζούμε!

Σκοπός δεν είναι να μάθουν τα παιδιά όσα θα τους πούμε για τη συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή, αλλά να διασκεδάσουμε, να ανακαλύψουμε πόσο μαγικός είναι ο κόσμος μας, να διαπιστώσουμε πόσο διαφορετικός είναι από μέρος σε μέρος και πως επηρεάζει αυτό τον τρόπο ζωής των ντόπιων, να προβληματιστούμε για διάφορα θέματα και να ανοίξουν οι ορίζοντές μας.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…