Τα κατοικίδια ζώα στα αγγλικά – Ντόμινο

Το Τα κατοικίδια ζώα στα αγγλικά – Ντόμινο περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Τα κατοικίδια ζώα στα αγγλικά - Ντόμινο

Μαθαίνω τα κατοικίδια ζώα στα αγγλικά

Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά με το Τα κατοικίδια ζώα στα αγγλικά – Ντόμινο.

Το ντόμινο απευθύνεται σε παιδιά 3+ ετών.

Αποτελείται από 30 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει την εικόνα ενός κατοικίδιου ζώου και το δεύτερο μισό τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου κατοικίδιου ζώου.

Περιλαμβάνει τα κατοικίδια: γάτα, σκύλος, χελώνα, κουνέλι, παπαγάλος, ψάρι.

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα με την εικόνα του ζώου που αντιστοιχεί στη λέξη στα αγγλικά της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι γράφει cat, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που απεικονίζει μία γάτα.

Λέγοντας στο παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ονομασίες των κατοικίδιων ζώων στα αγγλικά, τις μαθαίνει, ενώ με την επανάληψη τις αφομοιώνει.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Ντόμινο - Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το Ντόμινο Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό αγγλικών