Κέρματα του ευρώ Β Δημοτικού – Ντόμινο για παιδιά

3,99 6,99 

Κέρματα του ευρώ Β Δημοτικού – Ντόμινο από τα παιχνίδια μαθηματικών Β Δημοτικού του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω τα κέρματα του ευρώ στη Β Δημοτικού παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Κέρματα του ευρώ Β Δημοτικού – Ντόμινο – Μαθαίνω τα κέρματα του ευρώ

Το Κέρματα του ευρώ Β Δημοτικού – Ντόμινο περιλαμβάνεται στα παιχνίδια μαθηματικών Β Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Β Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Το ντόμινο απευθύνεται σε μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού. Όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μικρότερα αλλά και από μεγαλύτερα παιδιά.

Αποτελείται από 30 κάρτες. Κάθε κάρτα έχει δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει κέρματα του ευρώ. Το δεύτερο μισό κάθε κάρτας έχει αξία χρημάτων.

Κέρματα του ευρώ Β Δημοτικού ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα. Η κάρτα πρέπει να έχει κέρματα που αντιστοιχούν στην αξία χρημάτων της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι γράφει 1 €, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που να έχει κέρματα συνολικής αξίας 1 €. Αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι γράφει 80 λ., ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που να έχει κέρματα συνολικής αξίας 80 λεπτών.

Στα παιχνίδια ντόμινο δημιουργείτε μία επανάληψη. Η επανάληψη συμβάλλει στην αναγνώριση των κερμάτων του ευρώ και στην κατανόηση της αξίας τους.

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Το παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε ένα παιδί να μάθει. Το Κέρματα του ευρώ Β Δημοτικού – Ντόμινο από τα παιχνίδια μαθηματικών της Β Δημοτικού του dreamymemoriesProject είναι το καλύτερο παιχνίδι για ένα παιδί να μάθει τα κέρματα του ευρώ!

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…