Πρόσθεση και αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας Α Δημοτικού

3,99 6,99 

Πρόσθεση και αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας Α Δημοτικού – Ντόμινο από τα παιχνίδια μαθηματικών Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject – Μαθαίνω πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι το 20 παίζοντας

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Πρόσθεση και αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας Α Δημοτικού – Ντόμινο – Μαθαίνω πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι το 20

Το Πρόσθεση και αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας Α Δημοτικού – Ντόμινο περιλαμβάνεται στα παιχνίδια μαθηματικών Α Δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Α Δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Η εκμάθηση και εμπέδωση της πρόσθεσης και της αφαίρεσης μέχρι το 20 με υπέρβαση της δεκάδας είναι ένας από τους σημαντικότερους μαθησιακούς στόχους των μαθηματικών της Α Δημοτικού.

Το Πρόσθεση και αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας Α Δημοτικού – Ντόμινο απευθύνεται σε μαθητές της Α Δημοτικού ή και μεγαλύτερων τάξεων. Αποτελείται από 24 κάρτες. Κάθε κάρτα έχει δύο μισά. Το πρώτο μισό κάθε κάρτας έχει έναν αριθμό. Το δεύτερο μισό κάθε κάρτας έχει μία πράξη. Η πράξη μπορεί να είναι μία πρόσθεση ή μία αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας μέχρι το 20. Το ντόμινο έχει θέμα πειρατές και γοργόνες.

Πρόσθεση και αφαίρεση με υπέρβαση της δεκάδας Α Δημοτικού ντόμινο – Πώς παίζεται

Όποιος παίκτης έχει σειρά, χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα. Η κάρτα πρέπει να έχει το αποτέλεσμα της πράξης της τελευταίας κάρτας που έπεσε στο τραπέζι. Δηλαδή, αν η τελευταία κάρτα που έπεσε στο τραπέζι έχει την πρόσθεση 8+7, ο επόμενος παίκτης χρειάζεται να ρίξει μία κάρτα που να δείχνει τον αριθμό 15, δηλαδή το αποτέλεσμα της πρόσθεσης 8+7.

Στα ντόμινο δημιουργείτε μία επανάληψη. Αυτή η επανάληψη συμβάλλει στην εξάσκηση και στην αφομοίωση των πράξεων της πρόσθεσης και της αφαίρεσης.

Παίζεται από 1-4 παίκτες.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…