Οργάνωση baby shower – Δωρεάν οδηγός

Ο δωρεάν οδηγός για οργάνωση baby shower του dreamymemoriesProject δημιουργήθηκε για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση του baby shower του μωρού σας!

Οργάνωση baby shower - Δωρεάν οδηγός

Ο οδηγός για οργάνωση baby shower της dreamy.gr περιλαμβάνει:

  1. Τα γενικά στοιχεία ενός baby shower, όπως ο χώρος του baby shower, η ημερομηνία κ.α. (τι χρειάζεται να καθορίσετε/αποφασίσετε αρχικά)
  2. Λίστα με τις ενέργειες (κλείσιμο χώρου baby shower κ.α.) και τις υπηρεσίες (διακόσμηση κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε
  3. Λίστα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλήσεις, δωράκια, πινιάτα κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους κ.α.
  4. Λίστα καλεσμένων
  5. Λίστα για το μενού του πάρτυ
  6. Λίστα για τα ψώνια

Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό για οργάνωση baby shower, εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και οργανώστε ένα ονειρεμένο baby shower.

Οργάνωση baby shower - Δωρεάν οδηγός

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τον οδηγό για οργάνωση baby shower του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Οργάνωση στην εγκυμοσύνη