Το πληρέστερο ημερολόγιο εγκυμοσύνης

20,00 

Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης του dreamymemoriesProject, το πληρέστερο ημερολόγιο για εγκύους, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αναμνήσεις από την εγκυμοσύνη σας και να προετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας σωστά και έγκαιρα!

Παράδοση σε 5-7 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6301 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης/Ημερολόγιο για εγκύους

Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης του dreamymemoriesProject είναι το πληρέστερο ημερολόγιο για εγκύους 111 σελίδων μεγέθους Α4.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης μας θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και μία από τις πιο αγχωτικές περιόδους, καθώς χρειάζεται να φροντίζει τον εαυτό της κατάλληλα και, παράλληλα, να προετοιμαζεται για τον ερχομό του μωρού της.

Το ημερολόγιο για εγκύους του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επίσης, περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να κρατήσετε αναμνήσεις από αυτήν τη μοναδική για τη ζωή σας περίοδο, που θα μπορείτε, στη συνέχεια, να τις μοιραστείτε με το παιδί σας.

Τα παιδιά λατρεύουν να ακούν ιστορίες για την περίοδο που βρισκόντουσαν στην κοιλίτσα της μαμάς τους και για τη γέννησή τους και, βλέποντας όσα έχουμε κρατήσει και καταγράψει, νιώθουν όμορφα.

Περιεχόμενα

 1. Checklist (λίστα) με όσα χρειάζεται να φροντίσετε στην εγκυμοσύνη και πριν τον ερχομό του μωρού (να ενημερωθώ για τον θηλασμό, να μάθω την ασφαλή στάση του νεογέννητου κατά τη διάρκεια του ύπνου, να ενημερωθώ για τη διατροφή που χρειάζεται να ακολουθώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. κ.α.).
 2. Πεδία για τη φωτογραφία του τεστ εγκυμοσύνης και για να καταγράψετε πως αισθανθήκατε όταν μάθατε ότι είστε έγκυος, σε ποιους το είπατε πρώτα, με ποιον τρόπο και πως αντέδρασαν.
 3. 40 φύλλα για τις εβδομάδες κύησης (1 φύλλο ανά εβδομάδα) με πεδία για το υπερηχογράφημα και για να καταγράψετε το μέγεθος του μωρού και άλλες πληροφορίες γι’ αυτό, αλλά και τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, τα συμπτώματα σας, τις λιγούρες σας και τι κάνετε/μαθαίνετε εκείνη την εβδομάδα για το μωρό σας.
 4. 10 μηνιαία προγράμματα για οργάνωση μέχρι τον ερχομό του μωρού.
 5. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
 6. 1 ημερήσιο πρόγραμμα.
 7. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής.
 8. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης.
 9. 1 πρόγραμμα προσωπικής υγιεινής και περιποίησης (ρουτίνα ομορφιάς).
 10. Πίνακες για τα ραντεβού και τις εξετάσεις με πεδία για καταγραφή της ημερομηνίας και της ώρας, των στοιχείων του γιατρού/νοσοκομείου, των θεμάτων που θέλετε να συζητήσετε με τον γιατρό και τις συστάσεις του.
 11. Πίνακα για τον έλεγχο της υγείας σας στην εγκυμοσύνη με πεδία για την καταγραφή του βάρους, της πίεσης κ.α..
 12. Πίνακα για να καταγράφετε τις “κλωτσιές” και τις κινήσεις του μωρού.
 13. 12 πεδία για τις φωτογραφίες της κοιλίτσας σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 14. Λίστα για ονόματα με πεδία για την καταγραφή της σημασίας τους και των υποκοριστικών τους.
 15. Οδηγός σχεδιασμού του βρεφικού δωματίου για την επιλογή του στυλ, του θέματος, των χρωμάτων, τον σχεδιασμό του χώρου κ.α. με 2 mood boards.
 16. Λίστα για το βρεφικό δωμάτιο.
 17. Λίστα για βιβλία εγκυμοσύνης, διαπαιδαγώγησης κ.α..
 18. Λίστα για τα εξειδικευμένα καλλυντικά που χρειάζεται να χρησιμοποιείτε, για τα ρούχα εγκυμοσύνης που θα χρειαστείτε κ.α..
 19. Λίστα για τον θηλασμό.
 20. Λίστα για βρεφικά παιχνίδια.
 21. Λίστα για τα γεύματα.
 22. Λίστα για το μπανάκι και την καθημερινή του φροντίδα.
 23. Λίστα για βρεφικά ρούχα.
 24. Λίστα για τη βόλτα ή τον/την παιδίατρο.
 25. Λίστα για τις αναμνήσεις.
 26. Λίστα μαιευτηρίου.
 27. Λίστα για καλλυντικά και απορρυπαντικά.
 28. Λίστα για έρευνα αγοράς.
 29. Λίστα δώρων.

Επίσης, περιλαμβάνει τα απαραίτητα tips – οδηγίες και συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν στην προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού σας!

Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης του dreamymemoriesProject αποτελεί το ιδανικό δώρο για εγκύους! Σε περίπτωση δώρου, μπορεί να περιλαμβάνει μία αφιέρωσή σας στην πρώτη του σελίδα.