Το πληρέστερο ημερολόγιο βάπτισης

16,00 

Με το ημερολόγιο βάπτισης του dreamymemoriesProject, το πληρέστερο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης, θα οργανώσετε τη βάπτιση του παιδιού σας σωστά, έγκαιρα και όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί!

Παράδοση σε 5-7 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: pp6312 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ημερολόγιο βάπτισης/Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης

Το ημερολόγιο βάπτισης του dreamymemoriesProject είναι το πληρέστερο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης 50 σελίδων μεγέθους Α4, που μπορεί να εκδοθεί και ως προσωποποιημένο, με το όνομα του παιδιού στο εξώφυλλό του.

Η βάπτιση του παιδιού μας θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες στη ζωή μας και στη ζωή του παιδιού μας. Είναι λογικό, λοιπόν, να θέλουμε να είναι όλα τέλεια και όπως τα έχουμε φανταστεί. Παρόλο που αυτό απαιτεί αρκετή προετοιμασία, γεγονός που μας αγχώνει, μπορούμε να τα καταφέρουμε επενδύοντας στη σωστή οργάνωση. Έτσι, την ημέρα της βάπτισης του παιδιού μας, θα ξέρουμε ότι έχουμε κάνει όλα όσα χρειάζονται και το μόνο που θα μας μένει είναι να την απολαύσουμε χωρίς άγχος.

Το ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη σωστή οργάνωση μίας βάπτισης.

Περιεχόμενα

 1. Λίστα ελέγχου για οργάνωση βάπτισης βήμα βήμα.
 2. Φύλλα για τα πρώτα βήματα για οργάνωση βάπτισης (διαθέσιμο budget, ημερομηνία τέλεσης της βάπτισης, θέμα βάπτισης κ.α.), καθώς και τον σχεδιασμό της βάπτισης (θέμα, στυλ, χρώματα κ.α.).
 3. Λίστα με θέματα βάπτισης για αγόρι και λίστα με θέματα βάπτισης για κορίτσι.
 4. 2 πίνακες έμπνευσης, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα διάφορα στοιχεία τις βάπτισης, ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους και να δημιουργούν την επιθυμητή αίσθηση.
 5. Φύλλα για τα βασικά βήματα για οργάνωση βάπτισης (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.).
 6. Λίστα με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε/κλείσετε για την βάπτιση.
 7. Λίστα με τι χρειάζεται να αγοράσετε από είδη βάπτισης.
 8. Λίστα καλεσμένων βάπτισης (έως 112 εγγραφές για οικογένειες/ζευγάρια/άτομα).
 9. Λίστα δικαιολογητικών για τέλεση βάπτισης.
 10. Μενού βάπτισης.
 11. Λίστα για το welcome table της βάπτισης.
 12. Λίστα για τα έθιμα βάπτισης που θέλετε να τηρήσετε.
 13. Λίστα αρμοδιοτήτων για συγγενείς και φίλους (ποιος θα γδύσει και θα ντύσει το μωρό, ποιος θα πάρει τη λαμπάδα και το κουτί της βάπτισης από την εκκλησία κ.α.).
 14. Λίστα με τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας εκείνη τη μέρα για το μωρό (πιπίλα, πιτζάμες, παιχνιδάκι κ.α.) ή σε περίπτωση που προκύψει κάτι (παυσίπονα, μαντηλάκια καθαρισμού κ.α.).
 15. Λίστα για ραντεβού με επαγγελματίες (κομμώτρια, μακιγιέζ κ.α.).
 16. Λίστα για ψώνια.
 17. 12 μηνιαία προγράμματα για το έτος πριν τη βάπτιση.
 18. 1 εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την εβδομάδα πριν τη βάπτιση.
 19. 2 ημερήσια προγράμματα για την παραμονή και την ημέρα της βάπτισης.
 20. Πεδίο για σημειώσεις.

Επίσης, το ημερολόγιο βάπτισης του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει τα απαραίτητα tips – οδηγίες και συμβουλές για κάθε βήμα!

Για οργάνωση βάπτισης δύο αδελφών επιλέξτε το ημερολόγιο βάπτισης δύο αδελφών στον τύπο ημερολογίου, το οποίο περιλαμβάνει όσα αναφέρονται παραπάνω προσαρμοσμένα για βάπτιση 2 παιδιών.

Για προσωποποιημένο ημερολόγιο βάπτισης με όνομα/ονόματα του παιδιού ή των παιδιών στο εξώφυλλο εισάγετε τα ονόματα στη φόρμα.