Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για παιδιά – Υλικό

2,00 

Υλικό για να γεμίσετε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για παιδιά με διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή.

Περιγραφή

Υλικό για να γεμίσετε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για παιδιά

Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για παιδιά – Υλικό για να το γεμίσετε του dreamymemoriesProject έχει δημιουργηθεί για να μπορείτε να εμπλουτίσετε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης των παιδιών με διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους!

Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποιείται για την αντίστροφη μέτρηση των ημερών από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχει, συνήθως, κουτάκια ή σακουλάκια, όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε γλυκίσματα και μικροδωράκια. Με το υλικό του dreamymemoriesProject μπορείτε να εμπλουτίσετε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο των παιδιών με δραστηριότητες, για να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να διασκεδάσετε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και να τα απασχολήσετε δημιουργικά.

Υλικό για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο – Περιεχόμενα

Βασικό υλικό

Το βασικό υλικό του dreamymemoriesProject για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο προορίζεται για όλες τις ηλικίες των παιδιών. Περιλαμβάνει 42 κάρτες με πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες για δραστηριότητες για να τις κρύψετε στις θήκες του ημερολογίου. Ενδεικτικά, κάποιες απ’ αυτές τις ιδέες είναι οι:

  • Στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
  • Γράψτε γράμμα στον Άγιο Βασίλη!
  • Διαβάστε ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο!
  • Διακοσμήστε τα τριγωνάκια σας με κορδέλες και κουδουνάκια!
  • Δείτε στο Google Santa Tracker σε ποιο μέρος της γης βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Άγιος Βασίλης!

Περιλαμβάνει, επίσης, κενές κάρτες για να μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας ιδέες.

Επιπλέον, το βασικό υλικό περιλαμβάνει 9 κάρτες με αινίγματα για να μπορείτε να δημιουργήσετε κυνήγια θησαυρού για να βρουν τα γλυκύσματα, τα μικροδωράκια ή τις δραστηριότητες, ειδικά αν αυτά δε χωράνε στις θήκες του. Περιλαμβάνονται, επίσης, κενές κάρτες για να μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας αινίγματα.

Τέλος, το βασικό υλικό περιλαμβάνει το ποίημα Χριστούγεννα του Κωστή Παλαμά, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, την ιστορία πίσω από το έθιμο για τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες, ένα κενό γράμμα για τον Άγιο Βασίλη και έναν φάκελο για το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη. Το υλικό αυτό συνοδεύει τις σχετικές κάρτες με ιδέες.

Πρόσθετο υλικό ανά ηλικία

Το πρόσθετο υλικό του dreamymemoriesProject για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο είναι κατηγοριοποιημένο ανά ηλικία, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που είναι κατάλληλο για το παιδί σας. Πιο συγκεκριμένα, διατίθεται πρόσθετο υλικό με δραστηριότητες για παιδιά:

  • 3+ ετών – 8 δραστηριότητες,
  • 4+ ετών (παιδιά στο προνήπιο) – 12 δραστηριότητες,
  • 5+ ετών (παιδιά στο νήπιο) – 12 δραστηριότητες,
  • 6+ ετών (παιδιά στην Α Δημοτικού) – 8 δραστηριότητες,
  • 7+ ετών (παιδιά στη Β Δημοτικού) – 8 δραστηριότητες και
  • 8+ ετών (παιδιά στη Γ Δημοτικού) – 8 δραστηριότητες.

Οι δραστηριότητες εστιάζουν σε γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες που χρειάζεται να κατακτηθούν από τα παιδιά στην εκάστοτε ηλικία. Όσον αφορά τις δραστηριότητες που απευθύνονται στα παιδιά δημοτικού, εστιάζουν σε βασικά γνωστικά αντικείμενα που προβλέπεται να έχουν διδαχτεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Έτσι, τα παιδιά του δημοτικού μέσα από τις δραστηριότητες αυτές μπορούν να κάνουν επανάληψη στα μαθήματά τους.

Στις κάρτες του βασικού υλικού υπάρχουν κάρτες με την προτροπή “Κάντε χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες!” με τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το υλικό.

Το παραπάνω υλικό σε συνδυασμό με το δωρεάν υλικό και τις ιδέες για βιβλία, ταινίες, τραγούδια, δραστηριότητες, κατασκευές κ.α. που θα βρείτε στα άρθρα Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης και Ιδέες για τα Χριστούγεννα για παιδιά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για παιδιά που θα τους προσφέρει διασκέδαση, ψυχαγωγία, γνώσεις, όμορφες αναμνήσεις, θα ενισχύσει τη μαγεία των Χριστουγέννων και θα συμβάλει στο να προσφέρετε στα παιδιά σας μαγικά Χριστούγεννα!

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…