Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων

Τα σχολεία μόλις έκλεισαν και το καλοκαίρι είναι μπροστά μας! Ας το απολαύσουμε και ας φυλάξουμε κάθε όμορφη στιγμή του για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας, καταγράφοντάς τη στο βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων!

Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων

Στην οικογένειά μας δημιουργούμε στην αρχή κάθε έτους το βάζο των αναμνήσεων, για να φυλάμε τις όμορφες και αστείες αναμνήσεις μας. Ακόμα, μπορούμε να φυλάμε τα επιτεύγματα και τις έξυπνες και αστείες ατάκες των παιδιών μας.

Αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του έτους δεν σας επιτρέπουν να περνάτε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας και έχετε ελεύθερο χρόνο μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών, μπορείτε να δημιουργήσετε ανάλογα το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων.

Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση των αναμνήσεών σας, καθώς και στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας!

Αντί για βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουτί και να το διακοσμήσετε όπως θέλετε! Εκτός από αναμνήσεις, μπορείτε να φυλάτε και αναμνηστικά από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. 

Κατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση κάρτες και ετικέτα και δημιουργήστε το δικό σας βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων!

Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις