Το βάζο των αναμνήσεων

Το βάζο των αναμνήσεων

Μία από τις αγαπημένες μου οικογενειακές παραδόσεις για τη δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά μας, που σας προτείνω να υιοθετήσετε, είναι το βάζο των αναμνήσεων!

Τι είναι το βάζο των αναμνήσεων; Το βάζο των αναμνήσεων είναι ένα βάζο στο οποίο μπορείτε να φυλάτε τις όμορφες ή και αστείες αναμνήσεις της οικογένειάς σας, καθώς και τα επιτεύγματα και τις έξυπνες ή και αστείες ατάκες των παιδιών σας.

Μπορείτε να το κατασκευάζετε στην αρχή κάθε έτους, ώστε να φυλάτε σε αυτό τις αναμνήσεις σας για ολόκληρο το έτος, δημιουργώντας, έτσι, ένα αρχείο με αναμνήσεις ταξινομημένες ανά έτος. Εκτός από αναμνήσεις, μπορείτε να φυλάτε και αναμνηστικά από διάφορα γεγονότα της οικογενειακής σας ζωής.

Αντί για βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουτί και να το διακοσμήσετε όπως θέλετε, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες των παιδιών, προσφέροντάς τους το ερέθισμα να απασχοληθούν δημιουργικά!

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και όχι μόνο, μπορείτε να το ανοίγετε και να διαβάζετε όσα έχετε καταγράψει, ώστε να τα ξαναθυμηθείτε, αλλά και να διασκεδάσετε οικογενειακώς. Το βάζο των αναμνήσεων μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση των αναμνήσεών σας, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας!

Υιοθετήστε αυτή την οικογενειακή παράδοση και θα με θυμηθείτε! Κατεβάστε δωρεάν για εκτύπωση κάρτες και ετικέτα και δημιουργήστε το δικό σας βάζο των αναμνήσεων!

Το βάζο των αναμνήσεων

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το βάζο των αναμνήσεων του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις