Το βάζο των αναμνήσεων

Το βάζο των αναμνήσεων είναι μία από τις αγαπημένες μου οικογενειακές παραδόσεις για τη δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά μας!

Το βάζο των αναμνήσεων

Βάζο των αναμνήσεων – Τι είναι

Τι είναι το βάζο αναμνήσεων; Το βάζο αναμνήσεων είναι ένα βάζο στο οποίο μπορούμε να φυλάμε τις όμορφες ή και αστείες αναμνήσεις της οικογένειάς μας. Μπορούμε, επίσης, να φυλάμε τα επιτεύγματα και τις έξυπνες ή και αστείες ατάκες των παιδιών μας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και όχι μόνο, μπορούμε να το ανοίγουμε και να διαβάζουμε όσα έχουμε καταγράψει, ώστε να τα ξαναθυμηθούμε, αλλά και να διασκεδάσουμε οικογενειακώς. Το βάζο των αναμνήσεων μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση των αναμνήσεών μας, καθώς και στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης των παιδιών μας!

Βάζο αναμνήσεων – Πως το φτιάχνουμε

Μπορούμε να το φτιάχνουμε στην αρχή κάθε έτους, ώστε να φυλάμε σε αυτό τις αναμνήσεις μας για ολόκληρο το έτος. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αρχείο με αναμνήσεις ταξινομημένες ανά έτος. Εκτός από αναμνήσεις, μπορούμε να φυλάμε και αναμνηστικά από διάφορα γεγονότα της οικογενειακής μας ζωής.

Αντί για βάζο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο κουτί και να το διακοσμήσουμε όπως θέλουμε, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες των παιδιών μας, προσφέροντάς τους το ερέθισμα να απασχοληθούν δημιουργικά!

Βάζο αναμνήσεων

Υιοθετήστε αυτή την οικογενειακή παράδοση και θα με θυμηθείτε!

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για εκτύπωση κάρτες και ετικέτα σε όποια από τις 2 εκδόσεις των βάζων αναμνήσεων του dreamymemoriesProject που φαίνονται στις φωτογραφίες θέλετε, για να δημιουργήσετε το δικό σας βάζο των αναμνήσεων!

Το βάζο των αναμνήσεων χωρίς έτος

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το βάζο των αναμνήσεων χωρίς έτος του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Βάζο αναμνήσεων 2024

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το Βάζο αναμνήσεων 2024 του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις