Επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας γιορτή οικογενειακώς και γι’ αυτό πάντα ψάχνω για χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που θα δώσουν χαρά στα παιδιά και θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία τους! Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να μην υιοθετήσω ως οικογενειακή μας παράδοση την επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη!

Επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη

Η επίσκεψη του ξωτικού του Άη Βασίλη ως χριστουγεννιάτικη παράδοση ξεκίνησε από το παιδικό βιβλίο “Τhe Elf on the Shelf” (Το Ξωτικό στο Ράφι) που γράφτηκε το 2005 από την Carol Aebersold και την κόρης της Chanda Bell. Στο βιβλίο περιγράφει την επίσκεψη των ξωτικών του Άη Βασίλη στα παιδιά από την ημέρα των Ευχαριστιών έως την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο σκοπός της επίσκεψης τους είναι να ενημερώσουν τον Άη Βασίλη αν τα παιδιά ήταν “καλά” ή άτακτα.

Συνήθως, όσοι τηρούν την παράδοση εμφανίζουν στα παιδιά μία κούκλα ξωτικό, το οποίο επιδίδεται καθημερινά σε κάποια “σκανταλιά”. Για παράδειγμα, μπορεί να κρυφτεί στο κουτί των δημητριακών, για να σας τρομάξει το πρωί. Προσωπικά, χρησιμοποιώ τα δωρεάν εκτυπώσιμα για το σπιτάκι του ξωτικού που έχω βρει στο SWISS FAMILY GALAGHER και δημιουργώ σε κάποιον τοίχο του σπιτιού το προσωρινό σπιτάκι του ξωτικού, που, όμως δεν θέλει να το δούμε, και γι’ αυτό βγαίνει από το σπιτάκι του μόνο το βράδυ που κοιμόμαστε.

Επειδή δεν θέλω να έχει απειλητικό ρόλο, τους λέω ότι έχει έρθει για να προετοιμάσει την επίσκεψη του Άη Βασίλη και να φροντίσει να μη χαλάσει τίποτα τις γιορτές μας. Έτσι κι εσείς μπορείτε να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας και στη φιλοσοφία σας! Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα γράμμα από το ξωτικό, στο οποίο θα εξηγεί πως το λένε, τι είναι και γιατί ήρθε. Κατεβάστε για δωρεάν εκτύπωση τα κενά γράμματα για κορίτσι και αγόρι ξωτικό που θα βρείτε παρακάτω.

Γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη
Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις