Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με το όνομα του παιδιού

3,99 9,99 

Ενισχύστε τη μαγεία των Χριστουγέννων ακόμα περισσότερο δίνοντας στα παιδιά τη χαρά να λάβουν προσωποποιημένο γράμμα από τον Άγιο Βασίλη.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Προσωποποιημένο γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη του dreamymemoriesProject περιλαμβάνει έναν λευκό φάκελο σε μέγεθος Α4 με 2 γραμματόσημα με παραλήπτη το παιδί και αποστολέα τον Άγιο Βασίλη.

Μέσα στον φάκελο περιλαμβάνονται:

  • Προσωποποιημένο γράμμα από τον Άι Βασίλη

Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να δείτε το πρότυπο γράμμα του Άι Βασίλη του dreamymemoriesProject. Το πρότυπο γράμμα επιβραβεύει το παιδί για τις επιτυχίες του και τη συμπεριφορά του. Επίσης, τονίζει τις αρετές του, το ενθαρρύνει να συνεχίσει να προσπαθεί και το συμβουλεύει. Στο τέλος, το προτρέπει να του γράψει γράμμα, για να του πει τα νέα του και τι δώρο θέλει να του φέρει. Η φόρμα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το γράμμα, να το προσαρμόσετε στα χαρακτηριστικά του παιδιού σας και να συμπεριλάβετε τα μηνύματα που θέλετε να του στείλετε.

  • Κενό γράμμα για το γράμμα του παιδιού στον Άι Βασίλη
  • Φάκελος με γραμματόσημα για το γράμμα στον Άι Βασίλη
  • Πιστοποιητικό συμπερίληψης στη λίστα δώρων του Άι Βασίλη με το όνομά του

Το πιστοποιητικό βεβαιώνει ότι το παιδί έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των καλών παιδιών του Άι Βασίλη για φέτος.

  • Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τη γενειάδα του Άι Βασίλη χωρισμένη σε 25 τμήματα

Το παιδί μπορεί να κόβει ένα τμήμα της γενειάδας κάθε μέρα. Έτσι, μετράει αντίστροφα από τη 1 Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων.

  • Ιδέες με δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση

Τις ιδέες αυτές μπορείτε να τις γράψετε πίσω από το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για να απασχολήσετε το παιδί δημιουργικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Γιατί να λάβουν τα παιδιά γράμμα από τον Άγιο Βασίλη;

Γιατί η χαρά τους θα είναι απερίγραπτη. Εκτός αυτού, το γράμμα από τον Άι Βασίλη μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους, στην ενθάρρυνσή τους, στην καθοδήγησή τους κ.α., ανάλογα με τι θα θελήσετε να περιλαμβάνει. Επιπρόσθετα, μειώνει το άγχος τους για το αν θα τα επισκεφτεί ο αγαπημένος τους Άγιος.

Για γράμματα για περισσότερα παιδιά, συμπληρώστε το όνομα και το γράμμα και κάντε προσθήκη στο καλάθι για κάθε παιδί.

Για πιο μαγικά χριστούγεννα, δείτε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για παιδιά.

*Έτοιμο προϊόν: Εσείς θα λάβετε έναν φάκελο που μέσα θα έχει τον φάκελο με το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη. Ο εσωτερικός φάκελος, ο φάκελος του Άι Βασίλη, θα είναι ανοιχτός για να μπορείτε να δείτε τι έχει μέσα και να γράψετε τις δραστηριότητες πίσω από το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης, αν θέλετε. Επίσης, μπορείτε να βάλετε μέσα και οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς.

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…