Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά ανυπομονούν να τα επισκεφτεί ο αγαπημένος τους Άγιος! Ενισχύστε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία προσφέροντας στα παιδιά τη χαρά να λάβουν γράμμα από τον Άγιο Βασίλη!

Μία από τις απαραίτητες φροντίδες μου για τα Χριστούγεννα είναι να λάβουν τα παιδιά μου από ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στις αρχές Δεκεμβρίου. Η δική μου εκδοχή του γράμματος περιλαμβάνει:

  1. ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με το όνομα του παιδιού, το οποίο το επιβραβεύει για τις επιτυχίες του και τη συμπεριφορά του για ένα ολόκληρο έτος, τονίζει τις αρετές του, το ενθαρρύνει να συνεχίσει να προσπαθεί και το συμβουλεύει. Επίσης, το προτρέπει να του γράψει γράμμα, για να του πει τα νέα του και τι δώρο θέλει να του φέρει!
  2. ένα κενό γράμμα, για να γράψει το παιδί το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη,
  3. έναν φάκελο για το γράμμα του παιδιού με διεύθυνση για τον Βόρειο Πόλο και γραμματόσημα,
  4. ένα πιστοποιητικό με το όνομά του που βεβαιώνει ότι το παιδί έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των καλών παιδιών του Άη Βασίλη και
  5. ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τη γενειάδα του Άη Βασίλη χωρισμένη σε 25 τμήματα, για να τα κόβει το παιδί, μετρώντας αντίστροφα από τη 1 Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων με ιδέες με δραστηριότητες, ώστε να απασχοληθεί δημιουργικά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η χαρά τους δεν περιγράφεται και μειώνει και το άγχος για το αν θα έρθει ή όχι ο Άγιος Βασίλης. Δεν μπορώ, λοιπόν, παρά να σας προτείνω να υιοθετήσετε κι εσείς αυτήν την οικογενειακή παράδοση, που θα δώσει απίστευτη χαρά στα παιδάκια σας, ενώ μπορεί να συμβάλλει στο να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή τους, να τα ενθαρρύνετε, να τα συμβουλεύσετε κ.λπ..

Το Γράμμα του Άη Βασίλη του dreamymemoriesProject διατίθεται έτοιμο. Για να το παραγγείλεις, επικοινώνησε μαζί μου στο email info@dreamymemoriesproject.gr ή τηλεφωνικά στο 2810332112 ή αγόρασέ το μέσω του ηλεκτρονικού μου καταστήματος πατώντας το παρακάτω κουμπί.

Τιμή έτοιμου προϊόντος: 15 ευρώ

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιστροφή σε: Ημερολόγιο για οικογενειακές παραδόσεις