Δραστηριότητα “Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα”

Η Δραστηριότητα “Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα” περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα

Ηλικία: 5+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα, οπτικοκινητικός συντονισμός

Δραστηριότητα αποκωδικοποίησης – Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα

Δώστε στο παιδί σας τη χαρά να αποκωδικοποιήσει ένα κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα, αντιστοιχίζοντας τις εικόνες στα κατάλληλα γράμματα.

Πρόκειται για μία πασχαλινή δραστηριότητα του dreamymemoriesProject. Η δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές της Α’ Δημοτικού και μεγαλύτερων τάξεων.

Το μήνυμα που θα προκύψει, αν το παιδί αντιστοιχίσει σωστά τα γράμματα στις εικόνες, είναι “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ”.

Η δραστηριότητα “Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα” μπορεί να αξιοποιηθεί για την απασχόληση των παιδιών της Α’ Δημοτικού κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το Κρυφό μήνυμα από τον Λαγό του Πάσχα του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για το Πάσχα