Σχεδιάγραμμα έκθεσης Β Δημοτικού

Το Σχεδιάγραμμα έκθεσης Β Δημοτικού περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Σχεδιάγραμμα έκθεσης Β' Δημοτικού - Περιγραφή

Ηλικία: 7+
Δεξιότητες: έκφραση, δημιουργική γραφή, ανάπτυξη λεξιλογίου, οργάνωση σκέψης

Μαθαίνω πως γράφω έκθεση με το Σχεδιάγραμμα έκθεσης Β Δημοτικού

Μαθαίνω πως γράφω έκθεση με το Σχεδιάγραμμα έκθεσης Β Δημοτικού από το dreamymemoriesProject. Το αρχείο περιλαμβάνει 2 σχεδιαγράμματα έκθεσης, ένα σχεδιάγραμμα έκθεσης για περιγραφή και ένα σχεδιάγραμμα έκθεσης για αφήγηση για έκθεση Β Δημοτικού.

Κάθε σχεδιάγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καθοδηγεί βήμα βήμα το παιδί να γράψει σωστά την έκθεσή του. Παρέχει, επίσης, τις απαραίτητες πληροφορίες, το κατάλληλο λεξιλόγιο και τη δυνατότητα για αυτοέλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε σχεδιάγραμμα καλεί το παιδί να διαβάσει προσεχτικά το θέμα της έκθεσης, να συγκεντρώσει τα εργαλεία που θα χρειαστεί, να καταγράψει τις ιδέες του και να ελέγξει το γραπτό του.

Στο βήμα που αφορά την καταγραφή των ιδεών, παρέχει στο παιδί την απαραίτητη θεωρία για τη δομή της έκθεσης. Περιλαμβάνει, δηλαδή, τι χρειάζεται να γράψει το παιδί σε κάθε ένα άπο τα τρία μέρη (πρόλογος, κυρίως θέμα, επίλογος) της δομής της έκθεσης. Επίσης, περιλαμβάνει σχετικό λεξιλόγιο.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Σχεδιάγραμμα έκθεσης Β' Δημοτικού - Αφήγηση

Σχεδιάγραμμα έκθεσης

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση το Σχεδιάγραμμα έκθεσης του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τη γλώσσα