Μίξεις χρωμάτων – Δραστηριότητα

Η Μίξεις χρωμάτων – Δραστηριότητα περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Μίξεις χρωμάτων - Δραστηριότητα

Ηλικία: 2+
Δεξιότητες: οπτική αντίληψη, δημιουργικότητα

Μαθαίνω τις μίξεις χρωμάτων στο νηπιαγωγείο

Μαθαίνω τις μίξεις χρωμάτων στο νηπιαγωγείο με το εκπαιδευτικό υλικό Μίξεις χρωμάτων – Δραστηριότητα του dreamymemoriesProject.

Πρόκειται για μία 4 φύλλα εργασίας για πειραματισμό με τις μίξεις των χρωμάτων.

Το πρώτο φύλλο εργασίας περιλαμβάνει τις μίξεις των τριών βασικών χρωμάτων ανά 2, ώστε τα παιδιά να ανακαλύψουν τα δευτερεύοντα χρώματα που προκύπτουν από αυτές. Το δεύτερο φύλλο εργασίας περιλαμβάνει τα δευτερεύοντα χρώματα, ώστε τα παιδιά να χρωματίσουν τα βασικά χρώματα απ’ τις μίξεις των οποίων προκύπτουν. Το τρίτο φύλλο εργασίας περιλαμβάνει μίξεις χρωμάτων με το άσπρο, ώστε τα παιδιά να ανακαλύψουν πια χρώματα προκύπτουν από αυτές. Το τέταρτο φύλλο εργασίας περιλαμβάνει χρώματα, ώστε τα παιδιά να χρωματίσουν τα χρώματα απ’ τις μίξεις των οποίων προκύπτουν.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Μίξεις χρωμάτων - Δραστηριότητα
Μίξεις χρωμάτων - Δραστηριότητα
Μίξεις χρωμάτων - Δραστηριότητα

Μίξεις χρωμάτων - Δραστηριότητα

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τη Μίξεις χρωμάτων - Δραστηριότητα του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τα χρώματα