Εκπαιδευτικό υλικό Λουλούδια

8,00 15,00 

Εκπαιδευτικό υλικό Λουλούδια – Μαθαίνω για τα λουλούδια στο νηπιαγωγείο παίζοντας με το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό του dreamymemoriesProject

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Εκπαιδευτικό υλικό Λουλούδια – Μαθαίνω για τα λουλούδια στο νηπιαγωγείο

To Εκπαιδευτικό υλικό Λουλούδια περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: οπτική αντίληψη, λεπτή κινητικότητα, μνήμη, μίμηση

Εκπαιδευτικό υλικό Λουλούδια – Περιεχόμενα

  1. Καρτέλα “Η ανατομία του λουλουδιού” με κενά για την τοποθέτηση λέξεων – μερών του λουλουδιού σε καρτελάκια με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Κάθε καρτελάκι σε όλες τις καρτέλες του υλικού του dreamymemoriesProject έχει διαφορετικό μέγεθος, ίδιο με κάθε κενό της καρτέλας. Έτσι, κάθε καρτελάκι ταιριάζει σε ένα μόνο κενό της καρτέλας, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  2. Καρτέλα “Φωτοσύνθεση” με κενά για την τοποθέτηση λέξεων σε καρτελάκια με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  3. Καρτέλα “Η ανατομία του άνθους” με κενά για την τοποθέτηση λέξεων – μερών του άνθους σε καρτελάκια με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  4. “Ο κύκλος ζωής του λουλουδιού” σε παζλ 4 κομματιών με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  5. Η “Διαδικασία επικονίασης” σε παζλ 4 κομματιών με κενά για την τοποθέτηση λέξεων – περιγραφής με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  6. Κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών με τα 4 στάδια του κύκλου ζωής του λουλουδιού.
  7. Κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών με 9 λουλούδια. Οι κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
  8. Quiz γνώσεων για τα λουλούδια με 20 ερωτήσεις επιλογής με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Οι απαντήσεις είναι σημειωμένες στην πίσω όψη κάθε κάρτας. Μέσω του quiz παρέχονται στο παιδί βασικές πληροφορίες για τα λουλούδια.
  9. Κάρτες βιολόγων για παιδιά, για αγόρι και κορίτσι, για παιχνίδι ρόλων.
  10. Φυτολόγιο.

Αξιοποιήστε το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό του dreamymemoriesProject για να μάθετε για τα λουλούδια στο νηπιαγωγείο ή στο σπίτι.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…