Οι αριθμοί 1-5 – Παζλ Αυγά

Τα Οι αριθμοί 1-5 – Παζλ Αυγά περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Παζλ Οι αριθμοί 1-5 - Αυγά

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα

Οι αριθμοί 1-5 στο νηπιαγωγείο

Οι αριθμοί 1-5 μαθαίνονται ευκολότερα παίζοντας με το εκπαιδευτικό υλικό Οι αριθμοί 1-5 – Παζλ Αυγά.

Πρόκειται για 5 αυγά – παζλ των 2 κομματιών για αντιστοίχιση της ποσότητας από βουλίτσες κάθε αυγού με τον κατάλληλο αριθμό για εξάσκηση στην αρίθμηση και στην αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5, κυρίως για παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο.

Το ένα κομμάτι του παζλ έχει έναν αριθμό. Το δεύτερο κομμάτι του παζλ έχει τόσες βουλίτσες, όσο ο αριθμός του πρώτου κομματιού. Το παιδί χρειάζεται να μετρήσει τις βουλίτσες ενός κομματιού παζλ. Μετά, χρειάζεται να αναγνωρίσει τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ποσότητα αυτή. Έπειτα, χρειάζεται να ενώσει τα δύο κομμάτια.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Αυγά Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τα Αυγά Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5 του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθηματικά