Οι αριθμοί 1-10 – Παζλ Παγωτάκια

Τα Οι αριθμοί 1-10 – Παζλ Παγωτάκια περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Παζλ Οι αριθμοί 1-10 - Παγωτάκια

Ηλικία: 4+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα

Οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 10

Οι αριθμοί 1-10 μαθαίνονται ευκολότερα παίζοντας με το εκπαιδευτικό υλικό Οι αριθμοί 1-10 – Παζλ Παγωτάκια.

Πρόκειται για 11 παγωτάκια – παζλ των 2 κομματιών για αντιστοίχιση της ποσότητας τρούφας με τον κατάλληλο αριθμό για εξάσκηση στην αρίθμηση και στην αναγνώριση των αριθμών το 1 μέχρι το 10, αλλά και του 0.

Το πρώτο κομμάτι του παζλ έχει έναν αριθμό από το 1 έως το 10. Το δεύτερο κομμάτι του παζλ έχει τόσες τρούφες, όσες ο αριθμός του πρώτου κομματιού.

Το παιδί χρειάζεται να μετρήσει τις τρούφες ενός κομματιού. Στη συνέχεια, χρειάζεται να αναγνωρίσει τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ποσότητά τους. Στο τέλος, χρειάζεται να τα ενώσει.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Παγωτάκια Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 0 έως 10

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τα Παγωτάκια Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 0 έως 10 του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθηματικά