Κάρτες αριθμών 0-12

Οι Κάρτες αριθμών 0-12 περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Κάρτες αριθμών

Ηλικία: 4+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα, κριτική ικανότητα

Μαθαίνω τους αριθμούς 1-10 ή 0-12 παίζοντας με τις Κάρτες αριθμών 0-12

Μαθαίνω τους αριθμούς 1-10 ή 0-12 παίζοντας με τις Κάρτες αριθμών 0-12 του dreamymemoriesProject.

Πρόκειται για 13 κάρτες με ζώα της φάρμας και αριθμούς από το 0 έως το 12. Αντιστοιχίστε τα ζώα της φάρμας με τους αριθμούς 0-12 για εξάσκηση στο μέτρημα και στην αναγνώριση των αριθμών έως το 12. Αφαιρώντας τις κάρτες των 0, 11 και 12 ζώων, μπορείτε να τις παίζεται για εξάσκηση στο μέτρημα και στην αναγνώριση των αριθμών από το 1 μέχρι το 10.

Για μεγαλύτερη αντοχή, μπορείτε να πλαστικοποιήσετε τις κάρτες. Τις σωστές απαντήσεις μπορείτε να τις επιλέγετε με μανταλάκια χειροτεχνίας ή κυκλώνοντάς τις με μαρκαδόρο. Αν τις πλαστικοποιήσετε, μπορείτε να σβήνετε τον μαρκαδόρο με ένα μαντηλάκι. Έτσι, θα μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το κατεβάσετε στο τέλος της σελίδας.

Κάρτες αρίθμησης 0-12

Για να κατεβάσεις δωρεάν για εκτύπωση τις Κάρτες αρίθμησης 0-12 του dreamymemoriesProject, πάτησε "Δωρεάν κατέβασμα" και γράψε το email σου στο πεδίο "Email" που θα εμφανιστεί! Στη συνέχεια, πάτησε "Αποστολή συνδέσμου" και ο σύνδεσμος για κατέβασμα του αρχείου θα σταλεί άμεσα στο email σου!
Δωρεάν κατέβασμα

Αποστολή συνδέσμου κατεβάσματος στο:

Επιστροφή σε: Εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθηματικά