Τα πουλιά στο νηπιαγωγείο

8,00 15,00 

Τα πουλιά στο νηπιαγωγείο – Μαθαίνω για τα πουλιά παίζοντας με το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό για του dreamymemoriesProject

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Τα πουλιά στο νηπιαγωγείο – Μαθαίνω για τα πουλιά

To εκπαιδευτικό υλικό Τα πουλιά στο νηπιαγωγείο περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό – Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: οπτική αντίληψη, λεπτή κινητικότητα, μνήμη, μίμηση, δημιουργικότητα

Τα πουλιά στο νηπιαγωγείο – Περιεχόμενα

  1. Καρτέλα “Η ανατομία των πουλιών” με κενά για την τοποθέτηση λέξεων – μερών του σώματος των πουλιών σε καρτελάκια με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Κάθε καρτελάκι σε όλες τις καρτέλες του υλικού του dreamymemoriesProject έχει διαφορετικό μέγεθος, ίδιο με κάθε κενό της καρτέλας. Έτσι, κάθε καρτελάκι ταιριάζει σε ένα μόνο κενό της καρτέλας, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  2. “Ο κύκλος ζωής της κότας” σε παζλ 4 κομματιών με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  3. Κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών με τα 4 στάδια του κύκλου ζωής της κότας.
  4. Κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών με 12 πουλιά. Οι κάρτες Μοντεσσόρι τριών μερών μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
  5. Καρτέλα κατηγοριοποίησης των πουλιών σε πουλιά που πετούν, κολυμπούν και περπατούν.
  6. Καρτέλα κατηγοριοποίησης των πουλιών σε αποδημητικά πουλιά και σε επιδημητικά πουλιά με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Οι εικόνες έχουν διαφορετικό πλαίσιο για τα αποδημητικά πουλιά και διαφορετικό για τα επιδημητικά πουλιά, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα αυτοδιόρθωσης.
  7. Quiz γνώσεων για παιδιά για τα πουλιά με 30 ερωτήσεις επιλογής με δυνατότητα αυτοδιόρθωσης. Οι απαντήσεις είναι σημειωμένες στην πίσω όψη κάθε κάρτας. Μέσω του quiz παρέχονται στο παιδί βασικές πληροφορίες για τα πουλιά.
  8. Κάρτες ορνιθολόγων για παιδιά, για αγόρι και κορίτσι, για παιχνίδι ρόλων.
  9. Ημερολόγιο παρατήρησης πουλιών για φωτογραφίες ή ζωγραφιές, όπου το παιδί μπορεί να γράψει τις παρατηρήσεις του για κάθε πουλί κ.α..

Αξιοποιήστε το μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό του dreamymemoriesProject για να μάθετε για τα πουλιά στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό και στο σπίτι.

Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής

Επιπλέον πληροφορίες

Μορφή προϊόντος

Έτοιμο προϊόν, Ψηφιακό προϊόν